Εφές – Αρμάνι 69-72

Εφές – Αρμάνι 69-72

Οι Ιταλοί πέρασαν από την Πόλη και υποχρέωσαν την Αναντολού Εφές στην τέταρτη συνεχόμενη ήττα της - Κορυφαίος για τους νικητές ο Πάντερ με 18 πόντους.

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Αναντολού Εφές, με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν να γνωρίζει την τέταρτη συνεχόμενη ήττα της στην Euroleague.

Οι παίκτες του έμπειρου τεχνικού το απόγευμα της Πέμπτης υποδέχθηκαν την Αρμάνι Μιλάνο στην Κωνσταντινούπολη και προσπάθησαν να βάλουν… φρένο στην πτωτική πορεία που έχουν πάρει το τελευταίο διάστημα, αλλά δεν τα κατάφεραν, με τους Ιταλούς να επικρατούν με 72-69, για την 15η αγωνιστική.

Μεγάλο παιχνίδι για τους νικητές έκανε ο Κέβιν Πάντερ, με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού να πετυχαίνει 18 πόντους, με 4/4 τρίποντα! Εξαιρετικός ήταν επίσης ο Κάιλ Χάινς, ο οποίος ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 8 πόντους και 7 ριμπάουντ, αγγίζοντας το νταμπλ-νταμπλ. Από τους ηττημένους ξεχώρισαν οι Βασίλιε Μίσιτς και Ροντρίγκ Μπομπουά, που πέτυχαν από 20 και 13 πόντους αντίστοιχα. 

Η εικόνα του αγώνα:

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και με πρωταγωνιστές τους Ντάνστον και Μπομπουά προηγήθηκαν με 15-10 στα μισά της πρώτης περιόδου. Η Αρμάνι στο δεύτερο μισό του δεκαλέπτου, όμως, βρήκε ρυθμό και κατάφερε να φέρει στα ίσια το παιχνιδι, με την περίοδο να ολοκληρώνεται με το σκορ στο 20-20.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι Ιταλοί κυριάρχησαν στις δύο πλευρές του παρκέ και από το 12’ έως το 18’ έτρεξαν ένα επιμέρους σερί 22-5 (29-46). Η διαφορά εκτοξεύθηκε στους 17 πόντους, με τον Κέβιν Πάντερ να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα της Μιλάνου και να πετυχαίνει 9 πόντους σε αυτό το διάστημα.

Οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν το ημίχρονο στο +15, με τον φωτεινό πίνακα στο γήπεδο να γράφει 31-46.

Στο τρίτο δεκάλεπτο όμως η εικόνα του αγώνα άλλαξε άρδην, με την Εφές να βρίσκει ρυθμό, να βελτιώνει την άμυνά της και τα ποσοστά της στην επίθεση και να τρέχει ένα σερί 15-0, με το οποίο έφερε στα ίσια το παιχνίδι (46-46), με το τέλος της τρίτης περιόδου να βρίσκει τις δύο ομάδες στο 52-52.

Το τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού ήταν ντέρμπι, με την Εφές να προηγείται με 67-62. Οι Ιταλούς όμως απάντησαν με τους Πάντερ και Ροντρίγκες και έφεραν τα πάνω-κάτω στον αγώνα, παίρνοντας το προβάδισμα με 67-71.

Μέχρι να ηχήσει η κόρνα της λήξης δεν έχασαν το προβάδισμα οι παίκτες της Αρμάνι, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη με 72-69.

Τα δεκάλεπτα: 20-20, 31-46, 52-52, 69-72

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ