Παπαπέτρου : «Το ματς με τη Ρεάλ μας άφησε μια γλυκόπικρη γέυση»

Παπαπέτρου : «Το ματς με τη Ρεάλ μας άφησε μια γλυκόπικρη γέυση»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε για το ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας πως θα πρέπει να το ξεχάσουν γρήγορα στον Παναθηναίκό.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε στη Media Day του Παναθηναϊκού τονίζοντας πως όλοι στο «τριφύλλι» θα πρέπει να ξεχάσουν το ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο επισήμανε πως άφησε μια «γλυκόπικρη» γεύση το αποτέλεσμα.

Ακόμη, ο αρχηγός των πρασίνων ανέφερε πως δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές δυναμικότητας ανάμεσα στις ομάδες και πως δεν υπάρχουν εύκολες νίκες στη διοργάνωση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιωάννης Παπαπέτρου:

Για το ματς με τη Ρεάλ: «Επιβάλλεται να ξεχάσουμε τη Ρεάλ. Υπάρχει ένα ματς πολύ σημαντικό για μας, Πρέπει να το κερδίσουμε. Το χθεσινό ματς αφήνει γλυκόπικρη γεύση. Στην ζωή συνεχώς μαθαίνεις και πρέπει να βελτιωθούμε για τη συνέχεια και να το χρησιμοποιήσουμε σαν οδηγό για μερικά πράγματα που κάναμε καλά.

Είναι σίγουρα οδηγός, αυτό που θέλουμε να κάνουμε στο γήπεδο. Με τον καιρό βελτιωνόμαστε. Εγκεφαλικά και ψυχολογικά να μείνουμε συγκεντρωμένοι για να το κάνουμε σε κάθε ματς. Να είναι οι σταθερές της ομάδας».

Για ήττες εκτός και νίκες εκτός προγράμματος: «Είναι το ψυχολογικό και εγκεφαλικό κομμάτι. Πιστεύω πως δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας και δεν υπάρχουν εύκολες νίκες. Όλες οι ομάδες είναι πολύ δυνατές και αν δεν μπεις σωστά μπορείς να χάσεις με 20 πόντους από τον καθένα. Είμαστε νέα ομάδα και όσο περνά ο καιρός βρισκόμαστε μεταξύ μας. Να χρησιμοποιήσουμε το χθεσινό ματς σαν οδηγό για το αυριανο παιχνίδι».

Για τη συγκυρία και την διπλή παράταση με Ρεάλ χθες και με Άλμπα πέρυσι: «Ελπίζω όχι πάλι διπλή παράταση με την Άλμπα (γελάει) γιατί μετά δεν ξέρω πως θα επανέλθω. Είναι ομάδα με φοβερή ενέργεια. Παίζουν 4ο λεπτά με την ίδια θέληση. Σε οδηγούν να κάνεις λάθη. Να δείξουμε καλό πρόσωπο αμυντικά. Να κάνουμε καλή ομαδική δουλειά για να μπορέσουμε να εξουδετερώσουμε την επίθεση τους».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ