Ολυμπιακός : Στη Ρωσία με στόχο την επιστροφή στις νίκες

Ολυμπιακός : Στη Ρωσία με στόχο την επιστροφή στις νίκες

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στη Ρωσία τη Ζενίτ (19:00) και μετά τις ήττες από Μπάγερν και Εφές ψάχνει την επιστροφή στις νίκες σε μια δύσκολη έδρα.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει το restart στην Euroleague στην Αγία Πετρούπολη, με αντίπαλο τη Ζενίτ (19:00), μετά τις δυο συνεχόμενες ήττες από Μπάγερν και Εφές. Οι ερυθρόλευκοι δίνουν μια πολύ σημαντική αναμέτρηση στη Ρωσία και θέλουν παση θυσία τη νίκη για να επανέλθει η κανονικότητα.

Η Ζενίτ αποτελεί τον κακό δαίμονα του Ολυμπιακός, αφού δεν την έχει κερδίσει ξανά στο παρελθόν και μετράει συνολικά 2 στις 2 ήττες την περασμέμενη σεζόν.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, αλλά περιμένει αντίδραση από τους παίκτες του που η αλήθεια είναι ότι δεν τα πήγαν καλά στα τελευταία δυο ματς. Από εκεί και πέρα ο Έλληνας τεχνικός πρέπει να αποφασίσει ποιους δυο εκ των Κόνιαρη, Λαρεντζάκη και Χαραλαμπόπουλου θα «κόψει» από τη δωδεκάδα του ματς.

Από την άλλη η Ζενίτ θα αγωνιστεί στη Euroleague μετά από έναν μήνα ουσιαστικά, αφού είχε δώσει το τελευταίο ματς στις 9 Οκτωβρίου, αφού μετά είχε έξαρση κρουσμάτων με αποτέλεσμα να αναβληθούν τα παιχνίδια της. Ο Τσάβι Πασκουάλ θα έχει όλους τους παίκτες του στη διάθεση του, ενώ στο γήπεδο θα βρίσκονται και περίπου 5.000 οπαδοί των Ρώσων παρά τον κορωνοϊό.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία), Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία) και Μάρτσιν Κοβάλσκι (Πολωνία).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ