EUROLEAGUE

Το βράδυ της Πέμπτης (15/10) η Μπαρτσελόνα νίκησε τον Παναθηναϊκό με 97-89 στην παράταση στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Euroleague.
Κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα, ο Άλεξ Αμπρίνες τραυματίστηκε και δεν μπόρεσε να συνεχίσει στον αγώνα. Μάλιστα μόλις τραυματίστηκε έδειξε να πονά πολύ και πέρασε υποβασταζόμενος εκτός παρκέ.
Την Παρασκευή (16/10) η ομάδα της Βαρκελώνης ενημέρωσε ότι ο Ισπανός σούτινγκ γκαρντ υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και όπως διαπιστώθηκε, υπέστη διάστρεμμα στον δεξιό του αστράγαλο.
Οι άνθρωποι του ιατρικού επιτελείου των «μπλαουγκράνα» θα εξετάζουν ενδελεχώς την κατάσταση της υγείας του Αμπρίνες μέχρι να ξεπεράσει εντελώς το πρόβλημα του τραυματισμού του.