Άλμπα Βερολίνου – Αναντολού Εφές 72-93

Την πρώτη της νίκη πανηγύρισε η Εφές στην Ευρωλίγκα. Το σύνολο του Εργκίν Αταμάν κυριάρχησε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και πήρε το «ροζ φύλλο» επί της Άλμπα στο Βερολίνο με 72-93.

Τη παρθενική της νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές στην Ευρωλίγκα πανηγύρισε η Αναντολού Εφές. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έκανε «πάρτι» στο Βερολίνο επί της Άλμπα παίρνοντας το «ροζ φύλλο» με 93-72.

Από την πρώτη περίοδο οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πως δεν θέλουν να μείνουν στον… πάτο της βαθμολογίας και με κυρίαρχο τον Σίγκλετον που σημείωσε οκτώ πόντους η Εφές προηγήθηκε με +15 (14-29).

«Δυνατά» ξεκίνησε και η δεύτερη περίοδος για την τουρκική ομάδα, η οποία με πέντε συνεχόμενους πόντους του Μπράιαντ Ντάνστον διατήρησαν το προβάδισμα τους. Ο Αμερικάνος σέντερ δεν σταμάτησε εκεί, αλλά σκόραρε τρία συνεχόμενα δίποντα, ενώ το ημίχρονο έληξε 35-53, έπειτα από καλάθια του Σίγκλετον και του Σιμόν.

Στο ίδιο τέμπο συνέχισε η Αναντολού. Ο Μπομπουά πήρε το «όπλο» του, Γκιφάι και Τίμαν δεν μπόρεσαν να αλλάξουν τη κατάσταση και ο Αταμάν είδε την ομάδα του να ξεκινάει το τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο στο +15 (55-70).

Στα τελευταία δέκα λεπτά ο Πλάις έκανε ό, τι ήθελε κάτω από τη στεφάνη (ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 23 πόντους και 6 ριμπάουντ), Σίβα και Γκρέιντζερ όσο και αν προσπαθούσαν δεν μείωσαν το σκορ για την Άλμπα και η Εφές έφυγε νικήτρια από τη Γερμανία με 93-72.

Τα δεκάλεπτα: 14-29, 35-53, 55-70, 72-93

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από