Παναθηναϊκός : Ξεκίνημα στη νέα εποχή με δύσκολη δοκιμασία στη Ρωσία

Παναθηναϊκός : Ξεκίνημα στη νέα εποχή με δύσκολη δοκιμασία στη Ρωσία

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στη Ρωσία τη Χίμκι στην πρεμιέρα του στη Euroleague και παρά τις απουσίες ψάχνει την πρώτη του υπέρβαση στη νέα εποχή

Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει το ταξίδι του στην απαιτητική και ιδιαίτερη φετινή Euroleague από τη Μόσχα και τη δύσκολη αναμέτρηση με τη Χίμκι (20:00). Οι πράσινοι που έχουν μπει σε μια νέα εποχή με «σφιχτό» μπάτζετ κοντράρονται με μια ομάδα όπου το χρήμα ρέει άφθονο και θέλουν να αρχίσουν τη σεζόν με μεγάλο διπλό και κάνοντας από την πρώτη αγωνιστική μια μεγάλη υπέρβαση.

Βέβαια, το έργο του τριφυλλιού γίνεται ακόμα πιο δύσκολο αν αναλογιστεί κανείς πως η ομάδα ταξίδεψε στη Ρωσία χωρίς τους τραυματίες Σαντ-Ρος, Τζάκσον και Γουάιτ. Ο Γιώργος Βόβορας, ο προπονητής που ανέλαβε το δύσκολο έργο τη φετινής σεζόν πήρε στην αποστολή τους Νίκο Δίπλαρο και Νίκο Περσίδη για να καλύψει τα κενά και παράλληλα θα δώσει πολύ χρόνο στους Νεμάνια Νέντοβιτς και Λευτέρη Μποχωρίδη.

Από την άλλη η Χίμκι έκανε την πρώτη της νίκη στην VTB League μετά τις δύο ήττες στο ξεκίνημα και δεν θα έχει στη διάθεση της τον Γιόβιτς και πιθανότατα και τον ΜακΚόλουμ. Το ευχάριστο για τον Ρίμας Κουρτινάιτις είναι πως ο Αλεξέι Σβεντ, το μεγάλο αστέρι της ομάδας θα δώσει το παρόν κάνοντας ντεμπούτο τη φετινή σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί εννιά φορές στο παρελθόν, με τον Παναθηναϊκό να μετρά τέσσερις νίκες και τη Χίμκι να έχει ελαφρύ προβάδισμα με 5 ροζ φύλλα αγώνα. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μιλιβόγε Γιόβτσιτς (Σερβία), Τόμισλαβ Χορντόφ (Κροατία) και Ιγκόρ Ντραγκόγεβιτς (Μαυροβούνιο).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ