EUROLEAGUE

Στην αρχή της προετοιμασίας του βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, με τον Γιώργο Βόβορα εκτός από τις απουσίες των Τζάκσον και Όγκαστ, να έχει να αντιμετωπίσει ένα ακόμα πρόβλημα.
Η προπόνηση στο ΟΑΚΑ λοιπόν των Πρασίνων είχε ένα απρόοπτο καθώς τραυματίστηκε ο Λευτέρης Μποχωρίδης. Ο Έλληνας γκαρντ αισθάνθηκε ένα «σφίξιμο» στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού και μετέβη στο ΥΓΕΙΑ προκειμένου να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε πως έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού.
Ο Μποχωρίδης ξεκίνησε ήδη να ακολουθεί θεραπευτική αγωγή και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τη Δευτέρα (24/8).
Ο Παναθηναϊκός είχε μονή προπόνηση στο ΟΑΚΑ το Σάββατο (22/8) και αύριο (23/8) αναμένεται οι Πράσινοι να έχουν το πρώτο τους ρεπό.