Πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου από την ομάδα του Βελιγραδίου βρίσκεται ο Αντρέα Τρινκιέρι, ο οποίος ζήτησε να αποχωρήσει.
Ο Αντρέα Τρινκιέρι βρίσκεται στον πάγκο της Παρτιζάν από το 2018 και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021. Παρ’ όλα αυτά, οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά στη λήξη της συνεργασίας τους.
Σύμφωνα με Μέσα από τη Σερβία ο πρόεδρος της ομάδας του Βελιγραδίου, Όστογια Μιχάιλοβιτς, ζήτησε από τον Ιταλό κόουτς τη μείωση της τάξης του 20% και η πρότασή του δεν έγινε δεκτή. Μάλιστα, ο 51χρονος τεχνικός ζήτησε να αποχωρήσει από τους «ασπρόμαυρους» της Σερβίας.
Η εξέλιξη αυτή βάζει και πάλι το όνομα του έμπειρου προπονητή στο θερινό μεταγραφικό παζάρι. Όπως αναφέρει η «Mozzart Sport», η βασική ενδιαφερόμενη για την περίπτωσή του είναι η Μπάγερν Μονάχου.
Ο πρόεδρος του σερβικού συλλόγου μίλησε στην «Mozzart Sport» για την υπόθεση Τρινκιέρι, αλλά και για την αποχώρηση του Κόρι Ουόλντεν πριν από λίγες ημέρες.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Όστογια Μιχάιλοβιτς:
Για τον Αντρέα Τρινκιέρι: «Ο σύλλογος τού ανέλυσε τα δεδομένα για την επόμενη σεζόν. Έχουμε αποσαφηνίσει τη στρατηγική, αλλά και τον προϋπολογισμό που θα έχουμε. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να τον κρατήσουμε στον σύλλογο. Δυστυχώς, αυτή την στιγμή η Παρτιζάν δεν είναι τόσο δυνατή οικονομικά, όσο κάποιοι άλλοι σύλλογοι που έχουν απεριόριστο προϋπολογισμό, έχουν τα χρήματα να πληρώσουν την αποζημίωση και να αποκτήσουν έναν παίκτη. Πιστεύω ότι όλο αυτό θα τελειώσει σύντομα, γιατί πρέπει να δούμε τι θα γίνει με προπονητή και παίκτες για την επόμενη σεζόν. Κάναμε μια «δυνατή» προσφορά στον Αντρέα, δεδομένων των συνθηκών που υπάρχουν στην αγορά. Θα έλεγα πως είναι μια εξαιρετική προσφορά και τώρα είναι σειρά του να πει τι σκέφτεται».
Για τον Κόρι Ουόλντεν: «Ήταν κάτι που περιμέναμε. Του καταθέσαμε πρόταση που δεν ήταν εφάμιλλη αυτής που προσδοκούσε. Έχει στα χέρια του πρόταση που είναι σχεδόν διπλάσια σε σχέση με τη δική μας. Όποιος παίκτης θέλει να φύγει, αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα στο συμβόλαιό του, μπορεί να φύγει. Δεν κρατάμε κανέναν με το ζόρι, ούτε έχουμε την διάθεση να τον έχουμε «δέσμιό» μας».