Μπέβερλι: «Με προσέγγισαν δύο ομάδες της Euroleague, είμαι καλά στη Χάποελ»

Μπέβερλι: «Με προσέγγισαν δύο ομάδες της Euroleague, είμαι καλά στη Χάποελ»

Ο Πάτρικ Μπέβερλι αποκάλυψε πως τον πλησίασαν δύο ομάδες από τη Euroleague.

Στο podcast του ο Πάτρικ Μπέβερλι δεν έχει πρόβλημα να αποκαλύπτει διάφορα από τον χώρο του μπάσκετ, όπως κινήσεις ομάδων κλπ.

Ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε πως δύο σύλλογοι της Euroleague τον έχουν πλησιάσει, όμως εκείνος ξεκαθάρισε ότι είναι καλά στη Χάποελ Τελ Αβίβ.

Οι δηλώσεις του Πάτρικ Μπέβερλι:

«Υπήρξαν δύο ομάδες της Euroleague οι οποίες με προσέγγισαν, προφανώς εξαιτίας όσων συμβαίνουν με τον πόλεμο. Θέλουν να ξέρουν αν θα κάτσω εδώ, που θα πάω, αλλά μου αρέσει εδώ.

Νιώθω καλά. Αγαπώ τους συμπαίκτες μου. Αγαπώ τον προπονητή μου. Αγαπώ τον ιδιοκτήτη. Αγαπώ την ισραηλινή κουλτούρα. Μετανιώνω για την απόφασή μου; Καθόλου. Νομίζω ότι είναι μία από τις καλύτερες αποφάσεις που έχω κάνει.

Νιώθω καλά τα πόδια μου τώρα στην αρχή. Έχω έναν προπονητή και συμπαίκτες που με εμπιστεύονται. Ξέρω ότι θα έχω τη μπάλα. Είναι διαφορετικό όταν ξέρεις ότι θα έχεις για πολύ τη μπάλα. Ξέρω ότι θα έχω τη μπάλα, ξέρω ότι θα παίξω συγκεκριμένα λεπτά, ξέρω ότι θα πάω στη γραμμή των βολών 4 με 5 φορές σε ένα ματς. Απλά διασκεδάζω, δεν θα πω ψέματα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ