Καστρίτης: «Δύσκολη πρεμιέρα, η Βενέτσια έχει βάθος, ποιότητα και εμπειρία»

Ο Γιάννης Καστρίτης μίλησε για την πρεμιέρα του Άρη στο EuroCup απέναντι στη Βενέτσια.

O Άρης ξεκινάει το ταξίδι του στο EuroCup αύριο Τετάρτη (25/9, 21:00) κόντρα στη Βενέτσια με τον Γιάννη Καστρίτη να μιλά για το ματς.

Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στο τι πρέπει να κάνει η ομάδα του, στα πλεονεκτήματα των Ιταλών, αλλά και στην προετοιμασία του καλοκαιριού.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Καστρίτης:

«Ξεκινάμε τη σεζόν μας στο EuroCup και μπροστά μας έχουμε να αντιμετωπίσουμε τη Βενέτσια. Θα είναι ένα πολύ σκληρό και δύσκολο παιχνίδι για εμάς, καθώς ο αντίπαλός μας έχει βάθος στο ρόστερ του και είναι μία ομάδα με εξαιρετική ποιότητα και εμπειρία. Ταυτόχρονα, όλοι οι τραυματισμοί που είχαμε να αντιμετωπίσουμε, δε μας επέτρεψαν να προετοιμαστούμε με τον τρόπο που θέλαμε κατά την περίοδο της προετοιμασίας μας.

Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Πρέπει να φροντίσουμε την αμυντική μας μετάβαση και το αμυντικό ριμπάουντ, καθώς στη Βενέτσια αρέσει να τρέχει πολύ και να σκοράρει πολλούς πόντους από δεύτερες ευκαιρίες. Αυτοί είναι δύο βασικοί παράγοντες του παιχνιδιού κατά την γνώμη μου. Θα ήθελα να ευχηθώ υγεία σε όλες τις ομάδες και τους αθλητές και να απολαύσουμε μια υπέροχη σεζόν στο BKT EuroCup».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από