Με Τολιόπουλο στην αποστολή ο Άρης στο πρώτο τζάμπολ του Eurocup

Ο Άρης αναχωρεί για την Ιταλία, όπου αύριο (25/09, 21:00) θα αντιμετωπίσει τη Reyer Venezia στην πρεμιέρα του Eurocup, με τον Γιάννη Καστρίτη να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή τους Χατζηδάκη και Τολιόπουλο.

Με απουσίες ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει αύριο στην Ιταλία για την 1η αγωνιστική του EuroCup, τη Βενέτσια ο Άρης (21:00, Novasports Prime).

Στην αποστολή της ομάδας, η οποία θα «πετάξει» σήμερα από τη Θεσσαλονίκη για τη Βενετία, δε συμπεριλήφθηκαν ο εγχειρισμένος Νέιτ Λαζέφσκι, ο τραυματίας, ΝτιΜόι Χοτζ, όπως και οι νεαροί Βασίλης Καζαμίας, Βασίλης Πουρλίδας, οι οποίοι επίσης είναι τραυματίες.

Το ταξίδι, αντίθετα θα κάνουν οι Βασίλης Τολιόπουλος, Μάνος Χατζηδάκης, χωρίς, ωστόσο, αμφότεροι να έχουν ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις που τους ταλαιπωρούν εσχάτως (σε τετρακέφαλο και μέση, αντίστοιχα), καθώς και ο Ντόνοβαν Κλέι. Ο Αμερικανός φόργουορντ, που συμμετείχε βοηθητικά και κέρδισε την θέση του στο ρόστερ παίρνοντας συμβόλαιο από την ομάδα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ:

«Ο ΑΡΗΣ Μidea αναχωρεί για την Ιταλία, όπου αύριο (25/09, 21:00) θα αντιμετωπίσει τη Reyer Venezia στο πλαίσιο της πρεμιέρας του φετινού BKT EuroCup.

Η αποστολή της ομάδας αναχωρεί αεροπορικώς το μεσημέρι για τη Βενετία και το απόγευμα θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της επί ιταλικού εδάφους. Εκτός αποστολής μένουν οι Nate Laszewski και D’Moi Hodge οι οποίοι συνεχίζουν την αποθεραπεία τους, όπως και οι νεαροί Βασίλης Καζαμίας, Βασίλης Πουρλίδας οι οποίοι επίσης είναι τραυματίες».

Την αποστολή του ΑΡΗ Midea απαρτίζουν οι:

1 James Banks

2 Landers Nolley

4 Βασίλης Τολιόπουλος

5 David DeJulius

10 Μάνος Χατζηδάκης

12 Γιώργος Γκιουζέλης

13 Λευτέρης Μποχωρίδης

14 Donovan Clay

22 Trey Woodbury

23 Josh Roberts

72 Λευτέρης Μαντζούκας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από