Ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Καμπόκλο στη Χάποελ Τελ Αβίβ

Ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Καμπόκλο στη Χάποελ Τελ Αβίβ

Η μεγάλη κίνηση ολοκληρώνεται από την Χάποελ Τελ Αβίβ, με την ομάδα του Στέφανου Δέδα να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Μπρούνο Καμπόκλο

Η Χάποελ Τελ Αβίβ βρίσκεται ο κοντά στο να ολοκληρώσει ακόμα μία μεταγραφή από το… πάνω ράφι του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Η ομάδα από το Ισραήλ αφού τα βρήκε με τον Μπρούνο Καμπόκλο για τους όρους του συμβολαίου του, έφτασε σε συμφωνία και με την Παρτιζάν και όλα δείχνουν πως ο Βραζιλιάνος φόργουορντ θα αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Στέφανου Δέδα την επόμενη σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Ματσάρες στο νέο Champions League: Αυτή είναι η κλήρωση της League Phase (Pics)

Ο 28χρονος Βραζιλιάνος ψηλός είχε 9.4 πόντους (70% στο δίποντο, 50% στο τρίποντο, 73% στις βολές) και 4 ριμπάουντ ανά 19:23 στη ρούκι σεζόν του στη EuroLeague με την φανέλα της Παρτίζαν, η οποία θα βάλει στα ταμεία της 600 χιλιάδες δολάρια για να τον αποδεσμεύσει.

Ο Καμπόκλο θα λάβει 1.5 εκατομμύριο δολάρια για τη σεζόν 2024/25, η οποία θα τον βρει στο EuroCup στο πλευρό των Πατ Μπέβερλι, Μάρκους Φόστερ, Ίσμαελ Γουέινραϊτ, Μπεν Μπέντιλ, Τζόναθαν Μότλι.

Η Χάποελ των Στέφανου Δέδα – Γιώργου Χήνα στοχεύει στην κατάκτηση της διοργάνωσης, ώστε την περίοδο 2025/26 να συμμετάσχει στη EuroLeague.

Την είδηση μετέφερε και ο εκπρόσωπος του παίκτη, ο οποίος μιλώντας στο Sport5 ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Μπρούνο Καμπόκλο θα φορά τη φανέλα της Χάποελ Τελ Αβίβ την επόμενη σεζόν. Αυτή την στιγμή, ο παίκτης υπογράφει το συμβόλαιό του».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ