Στο 6ο γκρουπ δυναμικότητας του EuroCup ο Άρης – Στις 5 Ιουλίου η κλήρωση (pic)

Στο 6ο γκρουπ δυναμικότητας του EuroCup ο Άρης – Στις 5 Ιουλίου η κλήρωση (pic)

Στο 6ο γκρουπ δυναμικότητας του Eurocup βρίσκεται ο Άρης, με τους κίτρινους να μαθαίνουν στην κλήρωση της 5ης Ιουλίου τους αντιπάλου τους

Στο 6ο γκρουπ δυναμικότητας του EuroCup βρίσκεται ο Άρης, ο οποίο την Παρασκευή 5 Ιουλίου θα μάθει τους αντιπάλους του στην κλήρωση που θα γίνει στη Βαρκελώνη.

Οι 20 ομάδες θα χωριστούν σε δύο ομίλους, ενώ η κλήρωση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 13:45 (ώρα Ελλάδας) και θα μεταδοθεί τόσο από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, όσο και από το επίσημο κανάλι της διοργάνωσης στο Youtube.

Διαβάστε επίσης: Νέος πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ ο Βαγγέλης Μαρινάκης (pic)

Ο Άρης βρίσκεται στο 6ο γκρουπ δυναμικότητας μαζί με την Μπεσίκτας, την οποία αποφεύγει σίγουρα. Όλες οι υπόλοιπες ομάδες είναι εν δυνάμει αντίπαλοι των «κίτρινων», οι οποίοι θα κληρωθούν με έναν σύλλογο από κάθε γκρουπ δυναμικότητας στον όμιλο.

Αναλυτικά οι 20 ομάδες της διοργάνωσης: Λιετκαμπέλις, Άρης, Μπαχτσεσεχίρ, Μπεσίκτας, Μπουντούτσνοστ, Τσεντεβίτα, Τρέντο, Γκραν Κανάρια, Χάποελ Ιερουσαλήμ, Χάποελ Τελ Αβίβ, Μπουργκ, Μπανταλόνα, Ουλμ, Τρεφλ Σόποτ, Τουρκ Τέλεκομ, Κλουζ, Βενέτσια, Βαλένθια, Αμβούργο, Γουλβς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ