Στην Κρήτη το παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων του 2019

Στην Κρήτη το παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων του 2019

Η FIBA αποφάσισε να αναθέσει τη διοργάνωση του παγκοσμίου πρωταθλήματος εφήβων του 2019 στο Ηράκλειο της Κρήτης, που το είχε διοργανώσει και το 2015.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα νέων επιστρέφει στο… σπίτι του! Θα μπορούσε να είναι αυτός ο τίτλος της είδησης που έβγαλε η συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της FIBA και αφορά την έδρα διεξαγωγής αυτής της διοργάνωσης, που το 2019 θα είναι το Ηράκλειο της Κρήτης! Όπως ακριβώς ήταν και το 2015, πριν από τρία χρόνια δηλαδή.

Η ΕΟΚ διεκδίκησε και πήρε και αυτή τη διοργάνωση, την οποία δίνει στην αγαπημένη της Κρήτη, προκειμένου προφανώς να δώσει την ευκαιρία συμμετοχής και διάκρισης σε ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα αυτής της φουρνιάς των γεννημένων το 2000 και το 2001 (Ρογκαβόπουλος, Αρσενόπουλος κλπ.), οι οποίοι δεν κατάφεραν στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ να πάρουν το εισιτήριο μέσω της κατάταξής τους σε αυτό.

Στην ίδια συνεδρίαση η εκτελεστική επιτροπή της FIBA αποφάσισε να αναθέσει τη διοργάνωση του παγκοσμίου πρωταθλήματος νεανίδων του 2019 στην Μπανγκόνγκ της Ταϊλάνδης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ