Πολλά τα προβλήματα στη Σερβία – Τι είπε ο Πέσιτς για Μιλουτίνοφ και Ποκουσέφσκι

Πολλά τα προβλήματα στη Σερβία – Τι είπε ο Πέσιτς για Μιλουτίνοφ και Ποκουσέφσκι

Η Εθνική Σερβίας αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμών ενόψει των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2025.

Πολλά είναι τα προβλήματα που έχει να διαχειριστεί ο Σβέτισλαβ Πέσιτς στην Εθνική Σερβίας, ενόψει των αναμετρήσεων για τα προκριματικά του Eυρωμπάσκετ.

Ο Σέρβος τεχνικός μίλησε για το θέμα στον ώμο που αντιμετωπίζει ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι, ενώ στάθηκε και στα προβλήματα των Νίκολα Μιλουτίνοφ, Μάρκο Γκούντουριτς και Όγκνιεν Ντόμπριτς.

Οι δηλώσεις του Σβέτισλαβ Πέσιτς:

Για τον Ποκουσέφσκι: «Ο Ποκουσέφσκι είναι τραυματίας, έκανε ακτινογραφία χθες και ο ώμος του δεν είναι καλά. Έπαιξε αυτά τα παιχνίδια, αλλά έχει πόνο και πρέπει να μείνει εκτός προπόνησης. Εάν δεν τα καταφέρει με την αποθεραπεία του, αν το πρόβλημα εξαπλωθεί, θα μπορούσε να χειρουργηθεί».

Για τον Μιλουτίνοφ και τους άλλους τραυματίες: «Ο Μιλουτίνοφ είναι τραυματίας, ο Ντόμπριτς και ο Γκούντουριτς υποβάλλονται σε θεραπεία. Ο Γκούντουριτς είναι με τους γιατρούς μας, ενώ ο Ντόμπριτς συνεργάζεται με την ομάδα του Ερυθρού Αστέρα για να επαναφέρει τον καρπό του σε φόρμα, θα δούμε αν θα είναι έτοιμοι για το δεύτερο παιχνίδι. Ο Πετρούσεφ έρχεται απόψε, του δώσαμε άδεια για να τελειώσει κάποιες προσωπικές υποχρεώσεις, αλλά θα παίξει».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ