Επίσημο: Ο Πέσιτς αποχωρεί από τον πάγκο της Σερβίας (pic)

Επίσημο: Ο Πέσιτς αποχωρεί από τον πάγκο της Σερβίας (pic)

Παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής Σερβίας αποτελεί κι επίσημα ο Σβέτισλαβ Πέσιτς, με τον 75χρονο να σημειώνει πολύ μεγάλες επιτυχίες στη διάρκεια της δεύτερης θητείας του

Επιβεβαιώνοντας τα ρεπορτάζ που μεταφέρθηκαν νωρίτερα από την Σερβία, ο Σβέτισλαβ Πέσιτς αποτελεί κι επίσημα παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής ομάδας.

Μετά από τρία χρόνια που κάθισε σε αυτήν τη δεύτερη θητεία του, ο θρυλικός κόουτς των Σέρβων αποχωρεί και αφήνει πλέον κενή τη θέση στην άκρη του πάγκου. Σε μία τριετία που κατάφερε να κατακτήσει δύο μετάλλια, ένα ασημένιο στο Παγκόσμιο της Μανίλα το 2023 και φυσικά το χάλκινο στο Παρίσι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Διαβάστε επίσης: O Ράκιτιτς αποθέωσε τον Μεντιλίμπαρ: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερος θαυμαστής του από εμένα – Γι’ αυτόν τώρα παρακολουθώ τον Ολυμπιακό»

Ο 75χρονος κόουτς, φυσικά έχει αφήσει τεράστια παρακαταθήκη, ενώ τα επιτεύγματά του σε εθνικό επίπεδο με τη χώρα του, ξεκινούν από τις αρχές της δεκαετίας, όταν κατέκτησε το EuroBasket του 2001 και το Παγκόσμιο του 2002.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ