Νοβίτσκι: «Γνωρίζω ελάχιστα τον Μουμπρού, δεν τον έχω δει ποτέ να κοουτσάρει»

Νοβίτσκι: «Γνωρίζω ελάχιστα τον Μουμπρού, δεν τον έχω δει ποτέ να κοουτσάρει»

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι εξέφρασε την άποψή του για την επιλογή της Γερμανίας να προσλάβει τον Άλεξ Μουμπρού.

Μετά την αποχώρηση του Γκόρντον Χέρμπερτ από τον πάγκο της, η εθνική Γερμανίας προσέλαβε τον Άλεξ Μουμπρού, που με τη σειρά του άφησε τη Βαλένθια.

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι ρωτήθηκε για την επιλογή των «πάντσερ» εκφράζοντας την γνώμη του για τον Ισπανό τεχνικό και το πόσο καλά μπορεί να τα πάει.

Οι δηλώσεις του Ντιρκ Νοβίτσκι:

«Γνωρίζω ελάχιστον τον Άλεξ. Έπαιξα κάποιες φορές εναντίον του με την εθνική ομάδα. Δεν ξέρω πόσο καλός προπονητής μπορεί να είναι. Δεν τον έχω δει ποτέ να κοουτσάρει. Είμαι σίγουρος ότι θα τον μάθω τα επόμενα χρόνια. Άκουσα ότι είναι νέος, με ενέργεια και προπονητής των παικτών. Αναμφίβολα γνωρίζει πολύ καλά το παιχνίδι.

Είχαμε μερικούς ξένους προπονητές στο παρελθόν. Ακόμη και το 1993 κερδίσαμε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με τον Πέσιτς προπονητή. Ο Χέρμπερτ είναι Καναδός και κερδίσαμε το Παγκόσμιο Κύπελλο μαζί του. Είχαμε καλή προϊστορία με τους ξένους προπονητές.

Ας ελπίσουμε ότι μπορεί να θα μεγάλο αντίκτυπο και θα οικοδομήσει πάνω σε αυτό που έφτιαξε ο Χέρμπερτ τα τελευταία δύο χρόνια. Του εύχομαι καλή τύχη και ελπίζω ότι θα έχει κάποια επιτυχία με αυτήν την ομάδα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ