Ολυμπιακοί Αγώνες: Με Μιλουτίνοφ και Πετρούσεφ η τελική 12άδα της Σερβίας για Παρίσι (pic)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Με Μιλουτίνοφ και Πετρούσεφ η τελική 12άδα της Σερβίας για Παρίσι (pic)

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς ανακοίνωσε την δωδεκάδα της Σερβίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, στην οποία, όπως αναμενόταν, θα βρίσκονται οι Νίκολα Μιλουτίνοφ και Φίλιπ Πετρούσεφ

Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή της Σερβίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς γνωστοποίησε τις τελικές επιλογές για το Παρίσι, με τον έμπειρο κόουτς να «κόβει» από την 12άδα τους Ποκουσέφσκι, Ρίστιτς, Ραντάνοφ και Γιάραμαζ. Αντιθέτως, όπως αναμενόταν, το «παρών» στο μεγάλο αθλητικό ραντεβού του καλοκαιριού θα δώσουν οι δύο άσοι του Ολυμπιακού, Νίκολα Μιλουτίνοφ και Φίλιπ Πετρούσεφ.

Διαβάστε επίσης: Αντετοκούνμπο ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων: «Επόμενη στάση, Παρίσι»

Αναλυτικά η δωδεκάδα των Σέρβων: Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς (Χοκς), Νίκολα Γιόκιτς (Νάγκετς), Βασίλιε Μίτσιτς (Χόρνετς), Νίκολα Μιλουτίνοφ, Φίλιπ Πετρούσεφ (Ολυμπιακός), Νίκολα Γιόβιτς (Χιτ), Όγκνιεν Ντόμπριτς, Ντέγιαν Νταβιντόβατς, Ούρος Πλάβτσιτς (Ερυθρός Αστέρας), Αλέκσα Αβράμοβιτς, Βάνια Μαρίνκοβιτς (Παρτίζαν), Μάρκο Γκούντουριτς (Φενέρμπαχτσε).

Οι «πλάβι» αρχίζουν τις υποχρεώσεις τους στη Λιλ την Κυριακή στις 18:30 απέναντι στις ΗΠΑ, ενώ στα άλλα δύο παιχνίδια του ομίλου θα αντιμετωπίσουν το Νότιο Σουδάν και το Πουέρτο Ρίκο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ