Γιαννακόπουλος: «Πού είναι οι παίκτες ώστε να μην χρειαστεί να κάνουμε Έλληνα τον Γουόκαπ, τον Ντόρσεϊ, τον Φαλ και τον Μιλουτίνοφ;»

Γιαννακόπουλος: «Πού είναι οι παίκτες ώστε να μην χρειαστεί να κάνουμε Έλληνα τον Γουόκαπ, τον Ντόρσεϊ, τον Φαλ και τον Μιλουτίνοφ;»

Ξέσπασε μέσω stories του στο Instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για την κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ και κυρίως τις ακαδημίες

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μέσω μίας σειράς από stories στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αναφέρθηκε στη σημερινή κατάσταση του ελληνικού μπάσκετ, τις ακαδημίες, την Εθνική ομάδα και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Γιαννακόπουλος στο Instagram:

«Προφανώς και όλοι χαρήκαμε, πανηγυρίσαμε την πρόκριση της Εθνικής ομάδας στην Ολυμπιάδα. Όμως, το να παρουσιάζεται αυτό σαν μια τεράστια επιτυχία όταν μέχρι πριν από λίγα χρόνια κυνηγούσαμε μετάλλια, χρυσά… Το να λες απλά “πήγα στην Ολυμπιάδα” δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να παρουσιάζεται, όπως παρουσιάζεται σε όλα τα sites σαν τη μεγαλύτερη επιτυχία του ελληνικού μπάσκετ. Από το 1987 και μετά έχουμε κάνει του κόσμου τις επιτυχίες.

Και βέβαια δεν μπορεί σε καμία περίπτωση μια πρόκριση στην Ολυμπιάδα να είναι σημαία σε όλη την εκστρατεία για τις εκλογές της ΕΟΚ που έρχονται. Γιατί για μένα έχουν αποτύχει σε όλα τα άλλα κομμάτια. Πού είναι οι Έλληνες παίκτες, πού είναι οι ακαδημίες, πού είναι τα κλιμάκια, ώστε να μην χρειαστεί, που χρειάζεται να κάνουμε Έλληνα τον Γουόκαπ, τον Ντόρσεϊ, το Ντάνστον, τον Φαλ, τον Μιλουτίνοφ, δεν ξέρω εγώ ποιους άλλους είναι να κάνουμε Έλληνες. Άρα εκεί υπάρχει αποτυχία.

Επίσης στην EOK είναι και το κομμάτι της διαιτησίας. Εγώ δεν θα την κρίνω, την έκρινα και έχω τιμωρηθεί από όλα τα όργανα της Ελλάδος. Εδώ πάω να κάνω το μεγαλύτερο event που έχει γίνει ποτέ πολιτισμικά και αθλητικά στο Καλλιμάρμαρο και δεν θα με αφήσουν να πάω να το παρακολουθήσω, την τιμή στον πατέρα μου και κάτι το οποίο θα κάνει την Ελλάδα παγκόσμια γνωστή, να τη βλέπει όλος ο κόσμος. Θα φωνάξουμε το κομισάριο του ΝΒΑ, παίκτες από το ΝΒΑ, όλους τους αστέρες του Παναθηναϊκού, αλλά εγώ δεν θα μπορώ να πάω. Γι’ αυτό δεν θα την κρίνω.

Όμως, θυμάμαι το θεσμό τον Πρόεδρο, να λέει ότι δεν θα ξανακλάψει παιδάκι. Εγώ και στον 4ο τελικό είδα παιδιά να κλαίνε και σε πάρα πάρα πολλούς άλλους αγώνες να κλαίνε. Θα βγει να τοποθετηθεί ποτέ; Ή θα είναι κρυμμένος εκεί πάνω στο βουνό και δεν θα μιλάει για τίποτα. Γιατί κάποια στιγμή πρέπει να ακούσουμε ρε φίλε. Πέτυχες, δεν πέτυχες, τι έχεις να πεις για όλα αυτά; Δεν είναι η Εθνική τώρα η Κολυμβήθρα του Σιλωάμ. Κάτσε».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ