Συγκλονιστικό: Τα δάκρυα του Ρούντι για την πρόκριση της Ισπανίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες (vid)

Συγκλονιστικό: Τα δάκρυα του Ρούντι για την πρόκριση της Ισπανίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες (vid)

Ο Ρούντι Φερνάντεθ συγκινήθηκε με την πρόκριση της Ισπανίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με την κάμερα να πιάνει τον 39χρονο Ισπανό να «λυγίζει» και να ξεσπά σε δάκρυα

Η Ισπανία ήταν η μεγάλη νικήτρια στο Προολυμπιακό τουρνουά της Βαλένθια, αφού επικράτησε με 86-79 απέναντι στις Μπαχάμες και προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, όπου θα αντιμετωπίσει και την Εθνική μας στη φάση των ομίλων.

Από τα πιο παλιά μέλη της «ρόχα» είναι ο Ρούντι Φερνάντεθ ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να βάλει ένα ιδανικό τέλος στη καριέρα του, αφού θα λάβει μέρος σε Ολυμπιάδα για 6η φορά.

Διαβάστε επίσης: Επιτέλους Τύχη, έρωτας, και πολλά λεφτά: Τα 4 ζώδια που θα ζήσουν από αύριο τη καλύτερη εβδομάδα του καλοκαιριού

Ο 39χρονος Ισπανός γκαρντ/φόργουορντ μπορεί έχει ζήσει τα πάντα τόσο σε συλλογικό επίπεδο με την Ρεάλ, όσο και σε εθνικό με την πατρίδα του, ωστόσο αυτό δεν τον απέτρεψε από το να συγκινηθεί με την επιτυχία της Εθνικής του.

Μάλιστα, η κάμερα έπιασε τον Ρούντι να… λυγίζει ενώ λίγο πριν την τελευταία κόρνα της αναμέτρησης ξέσπασε σε κλάματα, δείχνοντας πως έζησε έντονα την προσπάθεια της Ισπανίας να βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Σημειώνεται πως ο έμπειρος Ισπανός παίκτης σε δηλώσεις του είχε κάνει γνωστό πως είχε υποσχεθεί στον πατέρα του, ο οποίος απεβίωσε το 2022, ότι το τελευταίο του τουρνουά πριν κρεμάσει τα παπούτσια του θα ήταν στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ