Προολυμπιακό τουρνουά: Το εντυπωσιακό event στο ημίχρονο με πρωταγωνιστή τον Γκάλη (pics)

Προολυμπιακό τουρνουά: Το εντυπωσιακό event στο ημίχρονο με πρωταγωνιστή τον Γκάλη (pics)

Στο ημίχρονο του αγώνα της Ελλάδας με τη Δομινικανή Δημοκρατία, ο Νίκος Γκάλης βρέθηκε στο παρκέ του ΣΕΦ και συμμετείχε σε ένα εντυπωσιακό event, ενισχύοντας τα προγράμματα κοινωνικής δράσης που «τρέχει» η ΕΟΚ σε συνεργασία με τη ΔΕΗ.

Η Ελλάδα ρίχτηκε στη μάχη του Προολυμπιακού τουρνουά απέναντι στη Δομινικανή Δημοκρατία, διεκδικώντας την επιστροφή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στα court seat του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας βρέθηκαν μεγάλες προσωπικότητες του ελληνικού μπάσκετ, μεταξύ των οποίων και ο Νίκος Γκάλης. Ο κορυφαίος Έλληνας μπασκετμπολίστας παρακολούθησε τον αγώνα στο πλευρό του προέδρου της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου γνωρίζοντας την αποθέωση από τους Έλληνες φιλάθλους.

Διαβάστε επίσης: Δεν την γνωρίζει ούτε η Καραβάτου: Μια άλλη η 20χρονη τρανς Νικολίνα μετά τα 30.000€ στο My Style Rocks

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης, ο «Γκάνγκστερ» βρέθηκε στο παρκέ του φαληρικού σταδίου και συμμετείχε σε ένα μοναδικό και όμορφο θέαμα, ενισχύοντας έμπρακτα το κοινωνικό έργο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης σε συνεργασία με τη ΔΕΗ.

O Γκάλης αντάλλαζε πάσες με αγόρια και κορίτσια ενώ στη σάλα του ΣΕΦ βρέθηκαν παιδιά με αμαξίδιο που συμμετείχαν στο event μαζί με τον «Νικ» ενώ γύρω του εξελισσόταν μια εντυπωσιακή χορογραφία.

Δείτε μερικές φωτογραφίες από το εντυπωσιακό show:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ