Φερνάντεθ για Ρούμπιο: «Κατηγορώ τον εαυτό μου, χρειαζόταν μόνο μία αγκαλιά»

Φερνάντεθ για Ρούμπιο: «Κατηγορώ τον εαυτό μου, χρειαζόταν μόνο μία αγκαλιά»

Ο Ρούντι Φερνάντεθ ρίχνει το φταίξιμο πάνω του και αναρωτιέται γιατί δεν είχε καταλάβει νωρίτερα τι προβλήματα είχα ο Ρίκι Ρούμπιο.

Εδώ και περίπου μία εβδομάδα έχει γίνει γνωστό πως ο Ρίκι Ρούμπιο αποσύρεται από την ενεργό δράση για λόγους ψυχικής υγείας και ο συμπαίκτης του επί πολλών ετών στην Εθνική Ισπανίας, Ρούντι Φερνάντεθ, κατηγορεί τον εαυτό του πως δεν του έδωσε την αγκαλιά που χρειαζόταν.

Όσα είπε ο Ρούντι Φερνάντεθ:

«Με τον Ρούμπιο είμαστε μαζί από 14 χρονών. Κρατούσαμε ο ένας το χέρι του άλλου. Μέναμε στο ίδιο δωμάτιο. Στο Παγκόσμιο του 2019 μέναμε μαζί και ήταν συνέχεια μαζί μου λόγω του πατέρα μου και του θανάτου του παππού μου. Με πήγαινε έξω για να αποσυνδεθώ. Με πονάει να βρίσκομαι τώρα εδώ και να μην έχω καταλάβει ότι ο Ρίκι δεν είναι καλά. Εγώ ήμουν ο πιο κοντινός του συμπαίκτης. Δεν κατάλαβα ότι δεν είναι καλά.

Μπορεί και να μην άλλαζε κάτι (αν το είχα καταλάβει), αλλά θα ήθελα να του δώσω μια αγκαλιά και αυτό είναι για το οποίο κατηγορώ τον εαυτό μου. Είναι ένα συναίσθημα ανικανότητας, γιατί ένας φίλος δεν ήταν καλά και δεν το κατάλαβα. Μια αγκαλιά είναι η πιο εγκάρδια και ήθελα να του τη δώσω. Με ενοχλεί ότι ο Ρίκι χρειαζόταν μια αγκαλιά και δεν μπορούσαμε να το δούμε. Είναι περίπλοκο γιατί συμβαίνουν πολλά διαφορετικά πράγματα, αλλά αυτή η ομάδα είναι όντως μια οικογένεια, δεν το λέμε για λόγους μάρκετινγκ. Μας θεωρώ οικογένεια και έχουμε ο ένας τον άλλο σε κάθε στιγμή, ακόμα και στις άσχημες».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ