Εθνική Ελλάδας: Ανακοινώθηκαν οι 14 παίκτες για το φιλικό με τη Σλοβενία

Εθνική Ελλάδας: Ανακοινώθηκαν οι 14 παίκτες για το φιλικό με τη Σλοβενία

Ο Ιτούδης έκανε γνωστές τις επιλογές της αποστολής για το σημερινό (4/8) φιλικό με την Σλοβενία στο ΟΑΚΑ, στην οποία υπάρχουν τρεις αλλαγές.

Ο Δημήτρης Ιτούδης ανακοίνωσε την αποστολή των 14 παικτών που θα αγωνιστούν στο σημερινό φιλικό απέναντι στην Σλοβενία, με τους Ιωάννη Παπαπέτρου και τον Γιώργο Τσαλμπούρη να μένουν εκτός.

Η Εθνική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη της Σλοβενίας του Λούκα Ντόνσιτς σήμερα (4/8, 19:00) στο ΟΑΚΑ, όπου θα πραγματοποιηθεί και η βράβευση του Νίκου Γκάλη από την ΕΟΚ για την προσφορά του στο Ελληνικό μπάσκετ.

Διαβάστε επίσης: «Δίνει 2.000.000 ευρώ και τον Σιώπη για Μασούρα η Τραμπζονσπόρ»

Στην αποστολή δεν θα βρίσκονται οι Παπαπέτρου και Τσαλμπούρης, ενώ ο Μανώλης Χατζηδάκης θα βρίσκεται σε αυτή, σε αντίθεση με του πρώτου φιλικού με την Σλοβενία.

Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν οι Κώστας Παπανικολάου, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Δημήτρης Αγραβάνης, Γιώργος Παπαγιάννης, Μιχάλης Λούντζης, Ντίνος Μήτογλου, Λευτέρης Μποχωρίδης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Δημήτρης Μωραΐτης, Βασίλης Τολιόπουλος, Τόμας Ουόκαπ και Μανώλης Χατζηδάκης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ