Νέντοβιτς και Ποκουσέφσκι θέλει ο Κοκόσκοφ στην Εθνική

Νέντοβιτς και Ποκουσέφσκι θέλει ο Κοκόσκοφ στην Εθνική

Οι Σέρβοι αναλύουν τις σκέψεις του Κοκόσκοφ για την Εθνική τους ομάδα, με τους Νέντοβιτς και Ποκουσέφσκι να βρίσκονται στο μυαλό του ομοσπονδιακού προπονητή.

Ανάλυση της Εθνικής Σερβίας κάνει η ιστοσελίδα «Mozzartsport», η οποία αναφέρεται στις σκέψεις του ομοσπονδιακού προπονητή, Ιγκόρ Κοκόσκοφ. Ο τεχνικός της Σερβίας φέρεται να επιθυμεί ηχηρές επιστροφές στην Εθνική ομάδα προκειμένου να φτιάξει ένα πολύ δυνατό σύνολο, που θα μπορέσει να διεκδικήσει όλους τους στόχους της.

Οι Σέρβοι γράφουν ότι ο Κοκόσκοφ θέλει τον Νεμάνια Νέντοβιτς και τον Νίκολα Κάλινιτς, αλλά ιδιαίτερα για τον πρώτο πολλά θα εξαρτηθούν από την πορεία της υγείας του, μιας και οι επιπλοκές που του προκάλεσε ο κορωνοϊός τον άφησαν εκτός υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού και είναι άγνωστο αν θα καταφέρει να βρίσκεται στο Προολυμπιακό.

Δεν είναι μόνο όμως οι δύο συγκεκριμένοι. Ο Κοκόσκοφ θέλει και τον Αλεξέι Ποκουσέφκι και τον Φιλίπ Πετρούσεφ, ωστόσο και οι δύο αυτές περιπτώσεις παρουσιάζουν δυσκολίες. Ο μεν Ποκουσέφσκι πρέπει να πάρει το πράσινο φως από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, ο δε Πετρούσεφ δήλωσε συμμετοχή για το φετινό ντραφτ του ΝΒΑ και έτσι δεν είναι σίγουρη η συμμετοχή του.

Τέλος, αναφορικά με το Προολυμπιακό τουρνουά είναι δύσκολη η περίπτωση των Νίκολα Γιόκιτς, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, αλλά και Νεμάνια Μπιέλιτσα, καθώς θα αργήσουν να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους με Νάγκετς, Χοκς, Μάβερικς και Χιτ αντίστοιχα. Ωστόσο, υπάρχει αισιοδοξία πως οι συγκεκριμένοι θα είναι διαθέσιμοι εφόσον η εθνική ομάδα της Σερβίας προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ