Βετούλας: «Μόνο καλό θα μας κάνουν τα ευρωπαϊκά ματς»

Βετούλας: «Μόνο καλό θα μας κάνουν τα ευρωπαϊκά ματς»

Ο Νίκος Βετούλας μίλησε για την πρεμιέρα του Αμαρουσίου στο FIBA Europe Cup, τονίζοντας πως τα ευρωπαϊκά ματς μόνο καλό θα κάνουν στην ομάδα του.

Για την επιστροφή του Αμαρουσίου σε φάση των ομίλων, σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 14 ολόκληρα χρόνια, μίλησε ο προπονητής του Νίκου Βετούλας, μία ημέρα πριν την πρεμιέρα για τον 7ο όμιλο του FIBA Europe Cup, με αντίπαλο τη σουηδική Νόρκεπινγκ Ντόλφινς, στο κλειστό του Αγίου Θωμά (Τετάρτη, 9/10, 20:15).

Για το Μαρούσι ο στόχος μέσα από τα παιχνίδια στο FIBA Europe Cup είναι διπλός: από τη μία να προχωρήσει όσο πιο μακριά μπορεί στην Ευρώπη και αφετέρου να δώσει περισσότερα παιχνίδια που θα το βοηθήσουν να βελτιώσει την ομοιογένειά του, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

O Νίκος Βετούλας τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του Αμαρουσίου:

«Μια ομάδα με εννέα καινούργιους παίκτες έχει μπροστά της μια διαδικασία για να καταφέρει να βρει την ταυτότητά της. Υπό αυτή την έννοια η Ευρώπη μόνο καλό θα μας κάνει, γιατί πλέον η ομάδα μας χρειάζεται περισσότερα παιχνίδια για να ρολάρει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 50χρονος τεχνικός και συμπλήρωσε:

«Έχουμε πληροφορίες για την Νόρκεπινγκ, αλλά στην αρχή της σεζόν κάθε παιχνίδι έχει δυσκολίες. Γι αυτό περισσότερο κοιτάμε την δική μας εικόνα γιατί θεωρώ ότι έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Όπως είδαμε και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, υπάρχει μεγάλη ανταγωνιστικότητα και αν εξαιρέσεις τους δυο “ μεγάλους” της Ευρωλίγκας, όλοι μπορούν να νικήσουν παντού. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται εμπιστοσύνη και πνευματική σταθερότητα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ