«Ο Παυλίδης θα έχει 0,56γκολ και 0,13 ασίστ ανά ματς»

«Ο Παυλίδης θα έχει 0,56γκολ και 0,13 ασίστ ανά ματς»

Η τεχνητή νοημοσύνη... αποθεώνει τον Βαγγέλη Παυλίδη και προβλέπει τα νούμερά του με την φανέλα της Μπενφίκα - Ποιον άλλο φορ ξεπερνά;

Ένα νέο σπουδαίο κεφάλαιο ανοίγεται στην ποδοσφαιρική καριέρα του Βαγγέλη Παυλίδη με τον διεθνή Έλληνα επιθετικό να είναι πλέον παίκτης της Μπενφίκα.

Την ίδια ώρα η τεχνητή νοημοσύνη θεωρεί πως μόνο ένας παίκτης είναι καλύτερος από τον Έλληνα φορ στην πορτογαλική Liga και αυτός είναι ο Σουηδός επιθετικός της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Βίκτορ Γκιοκέρες.

Διαβάστε επίσης: Κοστίνια ο 4ος – Στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό, ο Πορτογάλος μπακ

Αυτό είναι-σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα A Bola- το συμπέρασμα έρευνας της εταιρείας Τεχνητής Νοημοσύνης «Olocip» του Εστεμπάν Γκράνερο (πρώην μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Εσπανιόλ, Ρεάλ Σοσιεδάδ και ΚΠΡ).

Ως μέθοδος αξιολόγησης, η εταιρεία χρησιμοποίησε τη βάση δεδομένων της για να συγκρίνει τον Παυλίδη με επιθετικούς από ομάδες που συμμετείχαν σε περισσότερες από 100 διοργανώσεις σε όλο τον κόσμο, με την υπόθεση ότι θα έπαιζαν για την Μπενφίκα του Ρόγκερ Σμιντ. Ο Παυλίδης, στο 95% των περιπτώσεων, θα ήταν καλύτερος από οποιονδήποτε από αυτούς.

Η ίδια μέθοδος πραγματοποιήθηκε ενσωματώνοντας τους επιθετικούς που αγωνίζονται στην πορτογαλική Liga και με την υπόθεση ότι ήταν και αυτοί μέλοi της ομάδας του Ρόγκερ Σμιντ. Σε αυτή την περίπτωση, βγήκε το συμπέρασμα ότι μόνο ένας παίκτης θα είχε ελαφρώς καλύτερη απόδοση από τον Παυλίδη, ο επιθετικός της Σπόρτινγκ Βίκτορ Γκιοκέρες.

Ο Γκιοκέρες συγκέντρωσε 100 βαθμούς, ο Παυλίδης βαθμολογήθηκε με 95 πόντους, ξεπερνώντας ξεκάθαρα τους πραγματικούς συμπαίκτες του, Τέγκστεντ (80), Μάρκος Λεονάρντο (75) και Άρθουρ Καμπράλ (58).

Οι προβλέψεις της Τεχνητής Νοημοσύνης δείχνουν ότι ο Παυλίδης θα έχει μέσο όρο 0,56 γκολ ανά αγώνα και 0,13 ασίστ ανά αγώνα, ενώ όπως αναφέρεται χωρίς τραυματισμούς ή άλλα επεισόδια, ο 25χρονος Έλληνας διεθνής θα μπορούσε να γίνει ένας από τους καλύτερους παίκτες του πορτογαλικού πρωταθλήματος στην ντεμπούτο του σεζόν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ