Κόλεϊ Σταϊν: «Ήρθα στην Ευρώπη λόγω του πιο τακτικού τρόπου παιχνιδιού»

Κόλεϊ Σταϊν: «Ήρθα στην Ευρώπη λόγω του πιο τακτικού τρόπου παιχνιδιού»

Ο Γουίλι Κόλεϊ Σταϊν εξήγησε σε δηλώσεις του, τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να αφήσει το ΝΒΑ για την Ευρώπη και τη Βαρέζε.

Ο Γουίλι Κόλεϊ Σταϊν αποτέλεσε μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφικές βόμβες στο ευρωπαϊκό μπάσκετ αυτό το καλοκαίρι, καθώς η Βαρέζε έφτασε στην απόκτηση του.

Ο Αμερικανός φόργουορντ με μεγάλη παρουσία στο ΝΒΑ, προκάλεσε ερωτηματικά με την απόφαση του, την οποία όμως έσπευσε να αιτιολογήσει, αναφέροντας πως στην Ευρώπη υπάρχει περισσότερη τακτική.

«Όταν επέλεξα να μετακομίσω στην Ιταλία, επέβαλα στον εαυτό μου να μην έχει προσδοκίες. Ήταν επιλογή μου, διότι συχνά υπάρχει κίνδυνος να απογοητευτώ. Στη Βαρέζε όμως, συνάντησα έναν σπουδαίο οργανισμό, με δυνατούς συμπαίκτες και είμαι πολύ χαρούμενος.

Επέλεξα να έρθω στην Ευρώπη λόγω του πιο “τακτικού” τρόπου παιχνιδιού σε σύγκριση με το μπάσκετ ένας-εναντίον-ενός που παίζεται σήμερα στο ΝΒΑ, το οποίο εξαρτάται από την επιθυμία των παικτών να έχουν καλά προσωπικά στατιστικά. Εδώ στην Ευρώπη, κάθε κατοχή είναι σημαντική. Δεν είναι όπως στο ΝΒΑ που όλα τα ματς είναι ίδια», είπε χαρακτηριστικά.

«Σωματικά νιώθω πολύ καλά και δουλεύω με τους συμπαίκτες μου για να βελτιώνομαι διαρκώς. Νιώθω το πάθος των φιλάθλων μας. Με κάνουν να νιώθω superstar, κάτι που δεν είμαι. Μας κάνουν να θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό», είπε ο Κόλεϊ Σταϊν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ