ΕΥΡΩΠΗ
Η Χίμκι ηττήθηκε εντός έδρας από την VEF Ρίγα με 77-73 σε μια εντελώς απρόσμενη γκέλα για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Ήττα-σοκ υπέστη εντός έδρας η Χίμκι, με την Ρίγα να επικρατεί 77-73 της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα. Οι γηπεδούχοι διατηρούσαν διψήφιες διαφορές για μεγάλος μέρος του αγώνα, αλλά οι Λετονοί μ’ ένα τρομερό επιμέρους σκορ στην τέταρτη περίοδο (15-32) πήρα μια σπουδαία νίκη.
Η αστοχία τόσο στα τρίποντα (7/28) όσο και του Αλεξέι Σβεντ (12π. με 4/9 δίποντα, 1/8 τρίποντα και 1/3 βολές), αλλά και τα χαμένα ριμπάουντ «πλήγωσαν» την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, η οποία είδε το ρεκόρ της πέφτει στο 7-7.
Από πλευράς νικητών που ανέβηκαν στο 4-10, ξεχώρισε ο πρώην παίκτης του Κοροίβου, Κεν Μπράουν (22π.) και ο Κρίσταπς Γιανίτσενοκς (21π.).
Τα Δεκάλεπα: 17-15, 38-29, 58-45, 73-77.
MUST READ
Καρμπόν: Όταν ο 15χρονος Μουζακίτης… έβαζε για πρώτη φορά το γκολ με τον Παναθηναϊκό (vid)
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από