Χαμπ: «Μας δίνει ώθηση η νίκη για το ματς στη Θεσσαλονίκη – Μπορούμε να κάνουμε ζημιά στο BCL»

Χαμπ: «Μας δίνει ώθηση η νίκη για το ματς στη Θεσσαλονίκη – Μπορούμε να κάνουμε ζημιά στο BCL»

Ο Πρέντις Χαμπ έκανε «όργια» κόντρα στη Μακάμπι Ραμάτ Γκαν και στις δηλώσεις του μετά το ματς στάθηκε στο αποτέλεσμα αλλά και στη δυναμική της ΑΕΚ.

O Πρέντις Χαμπ ήταν ο κορυφαίος στη νίκη της ΑΕΚ επί της Μακάμπι Ραμάτ Γκαν στην πρεμιέρα στο BCL και στις δηλώσεις στην Cosmote TV αναφέρθηκε τόσο στη δική του απόδοση, όσο και στη συνέχεια της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης: «Διέλυσε» τη Σάλτσμπουργκ η… Σταχτοπούτα Μπρεστ (0-4) – «Μπλόκο» της Σπάρτα Πράγας στη Στουτγκάρδη (1-1)

Όσα είπε ο Χαμπ:

«Ένιωσα πολύ ωραία με τα σουτ που έβαλα, οι παίκτες και ο προπονητής μου δίνουν αυτοπεποίθηση, είμαι πολύ χαρούμενος που ευστόχησα και βοήθησα να πάρουμε την νίκη, αλλά δεν πρέπει να ξεφύγουμε, είναι μόλις μια νίκη έχουμε πολλή δουλειά ακόμα. Είναι σίγουρα μια σπουδαια νίκη και θα μας δώσει ώθηση για το παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη (σ.σ. Άρη), αλλά και γενικότερα.

Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε στην διοργάνωση, πιστεύω έχουμε καλές πιθανότητες καλούς παίκτες πολύ καλούς προπονητές, αν όλοι είμαστε συγκεντρωμένοι και παίξομουμε ομαδικά μπορούμε να κάνουμε ζημιά στο Champions League».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ