Σάκοτα: «Έχουμε φιλοδοξίες για διάκριση στο BCL – Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας»

Η ΑΕΚ κάνει πρεμιέρα στο BCL κόντρα στη Μακάμπι Ραμάτ Γκαν και ο Ντράγκαν Σάκοτα μίλησε για τους στόχους της ομάδας ενώ απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο.

Η ΑΕΚ υποδέχεται αύριο (1/10, 19:00) στη «SUNEL Arena» τη Μακάμπι Ραμάτ Γκαν για την πρεμιέρα του BCL και ο Ντράγκαν Σάκοτα μίλησε για το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά και τους στόχους της ομάδας στη διοργάνωση.

Παράλληλα, έκανε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας για να βρεθεί στο κλειστό σε αυτή την κρίσιμη αναμέτρηση όπου η Ένωση θέλει νίκη κόντρα σε μία πιο έτοιμη ομάδα αγωνιστικά.

Διαβάστε επίσης: Κάτι τρέχει με τον Βαγιαννίδη: Η «απουσία», η σιωπή και ο φόβος για τον.. νέο Μπρινιόλι

Όσα είπε ο Σάκοτα:

«Ξεκινά για εμάς αύριο η νέα αγωνιστική περίοδος, και μάλιστα σε μία ευρωπαϊκή αναμέτρηση. Έχουμε φιλοδοξίες για διάκριση στο BCL. Είναι κάτι, που δεν το κρύβουμε. Ξέρουμε, ότι ο Όμιλός μας διαθέτει πολύ καλές ομάδες. Παρόλα αυτά, εννοείται πώς θέλουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση και θα τα δώσουμε όλα γι’ αυτό.

Αντίπαλός μας αύριο, είναι μία ομάδα, που έχει συμμετάσχει σε πολλά ματς προετοιμασίας και είναι φορμαρισμένη. Μη ξεχνάμε, ότι έφτασε στον Τελικό του Λιγκ Καπ και διεκδικεί τον τίτλο σε λίγες ημέρες. Αυτό είναι κάτι που μας προβληματίζει, αλλά θα το διαχειριστούμε. Αντιμετωπίζουμε επίσης μία ομάδα με πολύ έμπειρους παίκτες, με up tempo παιχνίδι, και τρίποντα. Πρέπει να διαβάσουμε σωστά το ματς για να τη σταματήσουμε. Σε κάθε περίπτωση, όπως έχουμε πει, θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας».

Η ανακοίνωση-κάλεσμα της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Έφτασε η ώρα της ευρωπαϊκής πρεμιέρας για την περίοδο 2024-2025.

Η «Βασίλισσα» αντιμετωπίζει αύριο (Τρίτη, 01/10, 19:00) στη SUNEL Arena, για το BCL, την ισχυρή Μακάμπι Ραμάτ Γκαν, η οποία τις επόμενες ημέρες διεκδικεί στο Ισραήλ τον πρώτο τίτλο στη χώρα της.

Οι παίκτες, ο Κόουτς Ντράγκαν Σάκοτα, η Διοίκηση και όλοι όσοι βρίσκονται στην Ομάδα μας, θεωρούν αυτονόητο, ότι θα έχουν την αμέριστη στήριξη των οπαδών μας στην εφετινή περίοδο ώστε να κυνηγήσουμε εκ του ασφαλούς τους στόχους μας.

Όλοι μαζί κατακτήσαμε άλλωστε τα σπουδαία, όπως έχουμε επισημάνει κατ’ επανάληψη, και μόνο μ’ αυτή την προϋπόθεση θα διεκδικήσουμε ξανά τα υψηλότερα.

Συνενωσίτες,

σας θέλουμε ΟΛΟΥΣ δίπλα μας.

Υ.Γ.: Η μαζική ανταπόκριση των οργανωμένων οπαδών μας σε ό,τι αφορά στα Εισιτήρια Διαρκείας, δυναμώνει την προσπάθεια όλων μας, μας ευχαριστεί και δημιουργεί ευλόγως προσδοκίες. Είθε αυτή η εξέλιξη ν’ αποτελέσει εφαλτήριο συσπείρωσης για ολόκληρο το οπαδικό κίνημα.

Για τη διαδικτυακή αγορά Εισιτηρίων πατήστε ΕΔΩ

ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΣΩ GOV WALLET

Ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας ότι από την νέα περίοδο (και) στο μπάσκετ, ισχύουν νέα μέτρα αναφορικά με την είσοδο στο γήπεδο.

Η είσοδος γίνεται πλέον μέσω ταυτοποίησης από το Gov.gr Wallet και όχι με τα παραδοσιακά καρτελάκια διαρκείας, ή εισιτήρια αγώνων.

Δείτε όλη τη διαδικασία που απαιτείται και πρέπει να ακολουθήσετε μετά την αγορά του εισιτηρίου, πατώντας ΕΔΩ».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από