ΠΑΟΚ – Πετκίμσπορ 69-79: Ηττήθηκε από τους Τούρκους και συνεχίζει στο Europe Cup

Ο ΠΑΟΚ έφτασε κοντά στους ομίλους του BCL, όμως ηττήθηκε στο παιχνίδι των πλέι οφ από την Πετκίμσπορ με 79-69 και θα συνεχίσει στο FIBA Europe Cup.

Στο FIBA Europe Cup θα συνεχίσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι ο ΠΑΟΚ για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, αφού ηττήθηκε με 79-69 από την Πετκίμσπορ στο πλαίσιο των πλέι οφ του Basketball Champions League.

To σύνολο του Μάσιμο Κανσελιέρι πλήρωσε την κακή του τελευταία περίοδο, δεν μπόρεσε κεφαλαιοποιήσει το προβάδισμα που είχε χτίσει και έτσι δεν κατάφερε να αποφύγει το αρνητικό αποτέλεσμα και συνεπώς τον αποκλεισμό.

Οι Θεσσαλονικείς άρχισαν εκπληκτικά το παιχνίδι κλείνοντας το πρώτο δεκάλεπτο στο +10 με το 22-12. Οι Τούρκοι απάντησαν στη δεύτερη περίοδο με ένα επιμέρους 17-8, ωστόσο η ελληνική ομάδα ήταν εκείνη που έκλεισε το πρώτο μέρος στο +1 με το 30-29.

Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν σαφώς πιο ισορροπημένο με τον ΠΑΟΚ πάντως να διατηρεί το προβάδισμα στο τέλος του όντας στο +3 (53-50). Η τελευταία περίοδος όμως δεν ήταν η ενδεδειγμένη για την ομάδα του Κανσελιέρι που δέχθηκε ένα επιμέρους 29-16. Έτσι η Πετκίμσπορ ήταν εκείνη που πήρε το ροζ φύλλο αγώνα με το 79-69 και μαζί το εισιτήριο στους ομίλους του BCL.

Από την πλευρά τους, όπως αναφέραμε, οι Θεσσαλονικείς θα συνεχίσουν στο FIBA Europe Cup όπου θα βρεθούν στο Group I μαζί με την Πόρτο, τη Σζολνόκι και την Λίμπουργκ.

Tα δεκάλεπτα: 22-12, 30-29, 53-50, 69-79

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα*

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από