ΠΑΟΚ – Οραντέα 81-80: Ο Μπάρτλεϊ έδωσε στο «νήμα» την πρόκριση στον «Δικέφαλο»

ΠΑΟΚ – Οραντέα 81-80: Ο Μπάρτλεϊ έδωσε στο «νήμα» την πρόκριση στον «Δικέφαλο»

Ο Φρανκ Μπάρτλεϊ οδήγησε τον ΠΑΟΚ στη νίκη με 81-80 απέναντι στη ρουμανική Οραντέα και στην επόμενη φάση των προκριματικών του BCL.

«Δια πυρός και σιδήρου», ο ΠΑΟΚ κατάφερε να λυγίσει τη ρουμανική Οραντέα, νικώντας με 81-80 και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση των προκριματικών του Basketball Champions League, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Σολέ ή την Αλιάγκα Πετκίμ για να προκριθεί στους ομίλους της διοργάνωσης.

Οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να ανατρέψουν το -11 την πρώτης περιόδου, έχοντας για κορυφαίο τον Φρανκ Μπάρτλεϊ, ο αγώνας στη συνέχεια ήταν ντέρμπι με καμία από τις δύο ομάδες να μην μπορεί να ξεφύγει στο σκορ, μέχρι τα τελευταία λεπτά.

Διαβάστε επίσης: Επίσημο: Ανανέωσε με τον Ολυμπιακό ο Ροντινέι (pic)

Το τρίποντο του Μπάρτλεϊ 35″ πριν το τέλος, έδωσε προβάδισμα τριών πόντων στον ΠΑΟΚ (81-78) και με το σκορ στο 81-80 η Οραντέα αστόχησε στο τελευταίο σουτ και ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε την πρόκριση.

Κορυφαίοι για την ομάδα του Καντσελιέρι οι Μπάρτλεϊ με 27, Κατσίβελης με 14 και Ρέινολντς με 13 πόντους, ενώ για τους Ρουμάνους ξεχώρισαν οι Μπράουν με 16 και Ρίτααρντ, Πρίτζετ με 14 πόντους.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-24, 44-45, 66-70, 81-80

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ