Παπαπέτρου: «Οι ήττες από ΑΕΚ και Αρμάνι μάς έδειξαν τις αδυναμίες μας»

Παπαπέτρου: «Οι ήττες από ΑΕΚ και Αρμάνι μάς έδειξαν τις αδυναμίες μας»

Ο Ιώαννης Παπαπέτρου μίλησε για την ανάδειξή του σε MVP της 15ης αγωνιστικής της Basket League και στάθηκε στις ήττες που είχαν προηγηθεί για τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για τους δύο εντός έδρας αγώνες με Μπάγερν Μονάχου και Ζαλγκίρις, στη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague, φιλοδοξώντας στο 2/2 που θα τον φέρει σε πλεονεκτική θέση.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για την ανάδειξή του σε MVP της αγωνιστικής, κάνοντας λόγο για «διδακτικές» ήττες από ΑΕΚ και Αρμάνι.

Να θυμίσουμε ότι ο 25χρονος φόργουορντ απέναντι στο Λαύριο συγκέντρωσε 26 βαθμούς στο ranking (25 πόντοι με 3/4 βολές, 5/7 δίποντα, 4/5 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 4 κερδισμένα φάουλ, ένα φάουλ εναντίον, ένα κλέψιμο, τρία λάθη σε 28’ και 14’’ συμμετοχής).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το σημαντικό για μένα είναι η ομάδα να βελτιώνεται και να παίζει καλύτερα. Οι προσωπικές διακρίσεις δεν σημαίνουν κάτι για μένα, αυτό που με ενδιαφέρει είναι να παίζω καλά και να βοηθάω την ομάδα να βελτιώνεται και να κερδίζει».

Σχετικά με το τι δίδαξαν τον ίδιο και τους συμπαίκτες του οι ήττες από ΑΕΚ και Αρμάνι απάντησε: «Μας έδειξαν αρκετά πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε. Μας έδειξαν ορισμένες από τις αδυναμίες μας, όπου θα πρέπει να γίνουμε καλύτεροι. Κυρίως στο αμυντικό κομμάτι θα πρέπει να συγκεντρωθούμε για να παίξουμε καλύτερα τόσο προσωπικά, όσο και συνολικά ως ομάδα. Θεωρώ πως επιθετικά έχουμε αρκετό ταλέντο και μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα».

Σε ερώτηση για το All Star Game της Basket League που πλησιάζει, αποκρίθηκε: «Είναι πάντα ευχάριστο για έναν αθλητή να συμμετέχει στο All Star Game. Είναι η γιορτή του μπάσκετ και η ατμόσφαιρα είναι πάντοτε όμορφη. Πραγματικά θα χαρώ ιδιαίτερα αν συμμετάσχω και στη φετινή διοργάνωση που θα γίνει στο Ηράκλειο, διότι βλέπεις παιδάκια στο γήπεδο, προσφέρεις χαρά στον κόσμο και είναι κάτι που σε γεμίζει πραγματικά».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ