Ηρακλής – Λαύριο 92-62

Για ντέρμπι το ξεκινήσαμε, σε… περίπατο εξελίχθηκε. Ο Ηρακλής δεν άφησε το Λαύριο να πάρει ανάσα και το φιλοδώρησε με 30 πόντους διαφορά

Είναι κάποιες στιγμές που το… σύμπαν συνωμοτεί για να προκύψει ένα αποτέλεσμα, που πριν τον αγώνα έμοιαζε έκπληξη. Όχι για το αν θα νικούσε ο Ηρακλής το Λαύριο, αλλά η έκταση της διαφοράς, καθώς κανείς δεν περίμενε το +30 (92-62). Οι γηπεδούχοι ήταν απολαυστικοί, κάνοντας τα πάντα σωστά.

Ο Γιάννης Καστρίτης είδε τους παίκτες του να σκοράρουν κατά βούληση. Τέσσερις εξ αυτών ήταν διψήφιοι, με τον Ντέιβις να είναι ο πλέον δραστήριος, καθώς είχε 19 πόντους κι 8 ριμπάουντ και τον Σούλερ να προσφέρει 16 πόντους και 6 ασίστ. Σε αγώνα 30 πόντων δεν υπάρχει κανείς που να μην είχε συμμετοχή, που να μην πρόσφερε, που να ήταν περιττή η παρουσία του.

Στην αντίπερα όχθη έγιναν όλα λάθος. Με μόλις 22% στα τρίποντα και 39% στα δίποντα (33% συνολικά) και μόλις δύο παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, οι 62 που πέτυχαν συνολικά ήταν… λογικό επακόλουθο. Ο Χρήστος Σερέλης θα έχει πολλά να πει στους παίκτες του, όταν θα δουν το βίντεο του αγώνα, καθώς δεν είχαν το μυαλό τους ούτε στην επίθεση, αλλά ούτε και στην άμυνα, γι’ αυτό κι έγιναν έρμαιο στις διαθέσεις των αντιπάλων τους.

Τα δεκάλεπτα: 27-13, 41-31, 66-49, 92-62.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από