Ολυμπιακός : Αγωνία για Πρίντεζη και Μιλουτίνοφ

Νέοι τραυματισμοί για τον Ολυμπιακό, καθώς Γιώργος Πρίντεζης και Νίκολα Μιλουτίνοφ αντιμετώπισαν προβλήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα με την ΑΕΚ.

Τα προβλήματα τραυματισμών δεν λένε να αφήσουν σε ησυχία τον Ολυμπιακό. Αυτή τη φορά Γιώργος Πρίντεζης και Νίκολα Μιλουτίνοφ αισθάνθηκαν ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα με την ΑΕΚ, με αποτέλεσμα ο πρώτος να αγωνιστεί για 15:21 και ο δεύτερος για 6:06 λεπτά.

Πιο συγκεκριμένα ο Έλληνας φόργουορντ αισθάνθηκε σφίξιμο στη μέση (μυικός σπασμός) με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί ξανά στο ματς, με τους Παπανικολάου και Γουίλτζερ να καλύπτουν τη θέση του στο παρκέ.

Οσον αφορά τον Σέρβο σέντερ, χτύπησε στην πρώτη φάση του τρίτου δεκαλέπτου σε μια φάση με τον Μάνι Χάριςκαι και πήγε κατευθείαν στον πάγκο κουτσαίνοντας (διάστρεμμα).

Λίγο μετά ο Μιλουτίνοφ προσπάθησε να επανέλθει στο ματς, αλλά μετά από λίγα δευτερόλεπτα διαπίστωσε ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει.

Αμφότεροι θα υποβληθούν σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματός τους, ωστόσο με τις πρώτες εκτιμήσεις είναι αμφίβολοι για το επικείμενο παιχνίδι με τη Μπάμπεργκ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από