Άρης, θρησκεία… και σε Ινδία και σε Αγγλία! (pics)

Επίσκεψη διαφορετικών εθνικοτήτων στο Μουσείο Μπάσκετ των κίτρινων και στο Nick Galis Hall με τη συνοδεία των Γιάννη Καστρίτη και Χάρη Παπαγεωργίου.

Πολλοί είναι οι θαυμαστές του Άρη και της ιστορίας του από όλο τον κόσμο που συνδυάζουν την παραμονή τους στη Θεσσαλονίκη με μια βόλτα από το Nick Galis Hall και το Μουσείο Μπάσκετ της ομάδας.

Ινδός φίλος των κίτρινων που μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη και κάθε χρόνο αγοράζει διαρκείας βρέθηκε σήμερα (25/02) στο Παλέ μαζί με συμπατριώτη του και φίλους τους από Αγγλία. Τον ρόλο του ξεναγού ανέλαβαν ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ, Χάρης Παπαγεωργίου, και ο προπονητής, Γιάννης Καστρίτης.

Η ανάρτηση της ΚΑΕ αναφέρει:

«Ένας Ινδός φίλαθλος του ΑΡΗ που ζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη και είναι εδώ και χρόνια κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας της ομάδας μας, επισκέφτηκε το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, μαζί με έναν συμπατριώτη του που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και φίλους τους από την Αγγλία, οι οποίοι ήρθαν για διακοπές στην Ελλάδα.

Ο Ινδός με τους φίλους του ξεναγήθηκαν στο Μουσείο Μπάσκετ του ΑΡΗ, όπου συνάντησαν τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, Χάρη Παπαγεωργίου, αλλά και τον προπονητή των “κίτρινων”, Γιάννη Καστρίτη, με τους οποίους είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες για την ιστορία της ομάδας μας. Στη συνέχεια βρέθηκαν και στο “Nick Galis Hall”, ολοκληρώνοντας την επίσκεψη τους».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από