Έτοιμος να γράψει ιστορία ο Σπανούλης

Έτοιμος να γράψει ιστορία ο Σπανούλης

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο ΣΕΦ για την 12η αγωνιστική της Basket League και ο Βασίλης Σπανούλης έχει ραντεβού με την ιστορία.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (6/1, 19:30) την ΑΕΚ στο ΣΕΦ για την 12η αγωνιστική της Basket League σε μία βραδιά που ο Βασίλης Σπανούλης μπορεί να γράψει ιστορία. Ο αρχηγός των ερυθρόλευκων χρειάζεται μόλις 4 ασίστ για να ξεπεράσει τον Δημήτρη Διαμαντίδη και να γίνει ο πρώτος πασέρ στην ιστορία της Α1.

Ο Kill Bill είναι πολύ κοντά στο να καταγράψει ακόμα ένα ιστορικό ρεκόρ στην τεράστια καριέρα του, ξεπερνώντας ακόμα έναν θρύλο του ελληνικού μπάσκετ. Ο Σπανούλης θα έχει απόψε την πρώτη του ευκαιρία να ξεπεράσει τον «3D» αν και όπως μπορεί εύκολα να καταλάβει κανείς είναι απλά θέμα χρόνου να βρεθεί στην κορυφή της συγκεκριμένης λίστας.

Συγκεκριμένα,  ο 36χρονος γκαρντ έχει 2.141 ασίστ στην καριέρα του στο πρωτάθλημα και ο Διαμαντίδης 2.144. Αυτό σημαίνει πως με 3 ασίστ ισοφαρίζει το ρεκόρ του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού και με 4 τον αφήνει οριστικά στην 2η θέση των κορυφαίων πασέρ όλων των εποχών. Την πεντάδα στην ιστορία της Α1 συμπληρώνουν οι Νίκος Βετούλας με 1093, Άγγελος Κορωνιός με 1024 και Νικ Καλάθης με 1002.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ