O ομογενής Μήτρου – Λονγκ στη λίστα του Ολυμπιακού

O ομογενής Μήτρου – Λονγκ στη λίστα του Ολυμπιακού

Τον Ελληνοκαναδό γκαρντ που αγωνίζεται στη G-League του ΝΒΑ έχει στη λίστα του ο Ολυμπιακός που αναζητεί ενίσχυση στους γκαρντ.

Ο Ολυμπιακός έχει βγει στην αγορά προκειμένου να ενισχυθεί στα γκαρντ και μία από τις περιπτώσεις τις οποίες εξετάζει, είναι ο ομογενής Ναζ Μήτρου – Λονγκ. Ο 25χρονος Ελληνοκαναδός, με ύψος 1,93μ. αγωνίζεται επί του παρόντος στη G-League, με τους Σολτ Λέικ Σίτι Σταρς.

Ο Μήτρου – Λονγκ πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις, κάτι το οποίο δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τους ανθρώπους των Πειραιωτών και τον Ντέβιντ Μπλατ. Φέτος, έχει αγωνιστεί σε 13 ματς, έχοντας κατά μέσο όρο 18,6 πόντους, 5,5 ριμπάουντ, 5,5 ασίστ και 0.9 κλεψίματα σε 33,1 λεπτά ανά ματς! Αριθμοί διόλου ευκαταφρόνητοι.

Θυμίζουμε πως οι ερυθρόλευκοι έχουν στη λίστα τους και τον Τζόρνταν Λόιντ (25, 1,93μ.) ο οποίος αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στη θυγατρική των Ράπτορς, τους Ράπτορς 905. Βεβαίως το σημαντικό πλεονέκτημα σε σχέση με την περίπτωση του Μήτρου – Λονγκ, είναι ότι ο τελευταίος διαθέτει και ελληνικό διαβατήριο. Συνεπώς δεν περιορίζει τους Πειραιώτες όσον αφορά των αριθμό των ξένων στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Πλέον μένει να δούμε την εξέλιξη των περιπτώσεων αυτών για τον Ολυμπιακό και οι οποίες αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ