Βεζένκοφ: «Προσπαθώ να βοηθάω σε κάθε ματς ξεχωριστά»

Ο Ελληνας φόργουορντ μίλησε στο περιθώριο της παρουσίασης του χορηγού του Ολυμπιακού για τον χρόνο συμμετοχής του.

Και αυτός, όπως και όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού, βρέθηκε στην παρουσίαση της ανανέωσης της συνεργασίας της ομάδας του με την μπίρα ΕΖΑ.

Ο λόγος για τον Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος δήλωσε αρχικά ότι: «Μετά από το παιχνίδι να πιεις μία δύο μπίρες δεν είναι και κάτι κακό και σε χαλαρώνει και νομίζω ότι είναι μέσα στο παιχνίδι αυτό».

Σε ερώτηση αναφορικά ότι διάγει μία περίοδο που δεν παίζει και τόσο πολύ, ο Βεζένκοφ είπε: «Καταρχήν να μην μιλήσουμε για μπάσκετ αυτό το βράδυ. Να πούμε ότι είναι μία πολύ όμορφη εκδήλωση και ευχαριστούμε πολύ την μπίρα ΕΖΑ που μας στηρίζει. Είναι πολύ όμορφο άνθρωποι να βοηθούν έτσι τις ομάδες. Γιατί έτσι όπως είπε ο κόουτς δεν είναι μόνο τα αποτελέσματα και οι γύρω γύρω δουλειά. Οσο για το μπάσκετ, ο καθένας ψάχνει τον δρόμο του για να βοηθήσει την ομάδα μέσα στα παιχνίδια και αυτό κάνω και εγώ. Προσπαθώ να βοηθάω σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Τέλος και σε ερώτηση για το με ποιον θα ήθελε να πιει μία μπίρα, ο Βεζένκοφ υποστήριξε: «Με τον Κώστα τον Παπανικολάου. Τις πίνει και πίνει και πολλές (γέλια), αλλά μετά το παιχνίδι θα τον κέρναγα μία όμως. Μόνο μία και το καλοκαίρι όσες θέλει. Για τους αντιπάλους; Δεν ξέρω… Μόνο σε συμπαίκτες μου…».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από