Ολυμπιακός: Χωρίς να πιεστούν ιδιαίτερα

Ολυμπιακός: Χωρίς να πιεστούν ιδιαίτερα

Η δεύτερη μέρα στο ΣΕΦ είχε προπόνηση με ελεγχόμενη ένταση για τους Ερυθρόλευκους υπό την καθοδήγηση του Ντέιβιντ Μπλατ.

Τον χρόνο τους παίρνουν στον Ολυμπιακό καθώς ο Ντέιβιντ Μπλατ ακόμα δεν θέλει να πιέσει τους παίκτες του. Στη δεύτερη μέρα της προετοιμασίας των Πειραιωτών, ο Αμερικανοϊσραηλινός τεχνικός προπόνησε μια φορά τους αθλητές του.

Υπάρχει μεγάλη ευχαρίστηση για την κατάσταση που επέστρεψαν οι Ερυθρόλευκοι από τις διακοπές τους, ομως δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να κουραστούν από τώρα. Εξάλλου στο Μέτσοβο θα δουν το άλλο… πρόσωπο του Μπλατ οι παίκτες του Ολυμπιακού.

Με τον Ανδρέα Γκατζούλη σε κυρίαρχο και γνώριμο ρόλο έγινε κανονικά η προπόνηση των Πειραιωτών, την ώρα που ο Δημήτρης Αγραβάνης συνεχίζει το πρόγραμμα του, στο οποίο τα πηγαίνει περίφημα και καλύπτει το χαμένο έδαφος μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ