Το όνομα του Βασίλη Τολιόπουλου ακούγεται ολοένα και πιο έντονα τις τελευταίες ώρες για τον Ολυμπιακό…
Στο… παρά ένα των μεταγραφών, το όνομα του Βασίλη Τολιόπουλου επιστρέφει δυναμικά στο «ερυθρόλευκο» προσκήνιο και μάλιστα φέρεται να βρίσκεται πλέον στην πρώτη θέση της μεταγραφικής λίστας του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Οι Πειραιώτες ψάχνουν παίκτη για να καλύψουν το κενό που έχει αφήσει ο τραυματισμός του Τόμας Γουόκαπ, με τις ιστοσελίδες στο εξωτερικό να γράφουν για τον Σέιμπεν Λι, αλλά είναι πολύ πιθανό τελικά ο παίκτης που θα αποκτηθεί από την ομάδα του μεγάλου λιμανιού να είναι Έλληνας και συγκεκριμένα ο Βασίλης Τολιόπουλος.
Το όνομα του 28χρονου γκαρντ ακούγεται όλο και πιο έντονα τις τελευταίες ώρες, με τις φήμες από τη Θεσσαλονίκη να θέλουν τον Ολυμπιακό έτοιμο να τον αποκτήσει από τον Άρη, όπου αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.
Σύμφωνα με όσα διαρρέουν από τη συμπρωτεύουσα, οι Ερυθρόλευκοι είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν στον Άρη το Euroleague-out για τον διεθνή γκαρντ και να τον κάνουν δικό τους. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αυτό αναμένεται να συμβεί μέσα στις επόμενες ώρες, προκειμένου οι Πειραιώτες να προλάβουν να τον δηλώσουν στη Euroleague.
Υπενθυμίζουμε ότι η διορία για μεταγραφές στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση λήγει αύριο: Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου.
Αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Βασίλη Τολιόπουλου στον Ολυμπιακό, ο διεθνής γκαρντ θα επιστρέψει στο μεγάλο λιμάνι μετά από έξι χρόνια, καθώς είχε αγωνιστεί με τη φανέλα των Πειραιωτών από το 2015 έως το 2019. Την τελευταία διετία ο 28χρονος αγωνίζεται στον Άρη, όντας ο ηγέτης της ομάδας της Θεσσαλονίκης.