Η «μεταμόρφωση» του Λορέντζο Μπράουν: Οι τρεις μεγάλες εμφανίσεις μετά τη Μαδρίτη (vids)

Ο Λορεντζο Μπράουν μετά τα 3:30 στη Μαδρίτη κόντρα στη Ρεάλ έχει πάρει το... όπλο του και είναι παίκτης-κλειδί στο 3/3 του Παναθηναϊκό σε Euroleague και GBL, με αποκορύφωμα το ματς με τον Ολυμπιακό

Ο Λορέντζο Μπράουν ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό, για να τον «εκτοξεύσει» στα γκαρντ τόσο με το σκοράρισμα του, όσο και με τη δημιουργία του.

Ο Αμερικανός γκαρντ με το ισπανικό διαβατήριο ακόμη είναι σε περίοδο προσαρμογής, όμως την τελευταία βδομάδα πήρε το…όπλο του και δείχνει πόσο σπουδαίος παίκτης είναι και πόσο σημαντικός μπορεί να γίνει για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν.

Ο Μπράουν πριν από λίγες μέρες και συγκεκριμένα, στην ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο WiZink Center έμεινε στο παρκέ για περίπου 3:30 και αγωνίστηκε ελάχιστα με τον Τούρκο προπονητή να τονίζει ότι ήθελε να δώσει ρυθμό στον Κώστα Σλούκα.

Ο νεοφερμένος γκαρντ του Παναθηναϊκού όμως πήρε έξτρα κίνητρο από τη χρησιμοποίηση του για τόσο λίγο και έκτοτε είναι πιθανότατα ο κορυφαίος παίκτης του τριφυλλιού στο 3/3 που έκανε σε Ελλάδα και Euroleague.

Ο Μπράουν και το 3/3

Η «μεταμόρφωση» του Μπράουν είναι εξαιρετική, αφού στο ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ είχε με 22 πόντους και 5 ασίστ, ενώ με τη Φενέρμπαχτσε στην Πόλη είχε 12 πόντους, 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ σε μία πολύ γεμάτη βραδιά.

Η τριάδα αγώνων του Παναθηναϊκού έκλεισε με το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, εκεί όπου ο Μπράουν ήταν φανταστικός και μαζί με τον Κέντρικ Ναν έκριναν το παιχνίδι.

Ο πολιτογραφημένος Ισπανός γκαρντ είχε  18 πόντους με 4/5 τρίποντα και 4/5 βολές, ενώ μάζεψε και 4 ριμπάουντ, όντας κομβικός στο μεγάλο διπλό των πράσινων στο Φάληρο με 78-71 και έστειλε το δικό του μήνυμα για το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά και για το τι μπορεί να προσφέρει στην επίθεση του τριφυλλιού.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από