Ναν για το αν νιώθει ο καλύτερος στην Ευρώπη: «Γνωρίζετε την απάντησή μου»

Ο Κέντρικ Ναν μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού.

Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, με τον Κέντρικ Ναν να μιλά μετά το παιχνίδι για το αποτέλεσμα.

Ο Αμερικανός γκαρντ ρωτήθηκε για το αν είναι ο καλύτερος παίκτης της Ευρώπης, αναφέρθηκε στη χημεία της ομάδας, αλλά και στην προσθήκη του Λορέντζο Μπράουν.

Οι δηλώσεις του Κέντρικ Ναν:

Για το αν νιώθει ο καλύτερος παίκτης της Ευρώπης: «Γνωρίζετε την απάντησή μου. Έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση, θέλω να το αποδεικνύω κάθε βράδυ και να δίνω ενέργεια στους συμπαίκτες μου».

Για την προετοιμασία του πριν από τα ματς: «Κάνω την ίδια προετοιμασία πριν από τα παιχνίδια. Είμαστε έτοιμοι να παίζουμε κάθε παιχνίδι. Η ομάδα χτίζει τη χημεία της, σήμερα ήμασταν σκληροί στην άμυνα και στην επίθεση»

Για το αν υπάρχει η χημεία στην ομάδα από πέρυσι: «Όχι η χημεία χτίζεται τώρα. Έχουμε κάποιους νέους παίκτες στην ομάδα και δουλεύουμε πάνω σε αυτό».

Για τον Λορέντζο Μπράουν: «Είναι δύσκολο για τους αντιπάλους να σχεδιάσουν κάποιο πλάνο πάνω σε αυτόν, όπως γίνεται και με εμένα. Δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες σαν αυτόν. Παίρνει κάποια σουτ και κάνει καλή δουλειά».

Για τη σημασία της νίκης σε αυτό το ντέρμπι: «Ήταν πολύ σημαντική. Θα τους αντιμετωπίσουμε ξανά και θα προετοιμαστούν διαφορετικά. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι» .

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από