Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε κανονικά ο Μήτογλου – Παραμένει κλινήρης ο Παπαπέτρου

Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε κανονικά ο Μήτογλου – Παραμένει κλινήρης ο Παπαπέτρου

Ο Μήτογλου συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση του Παναθηναϊκού ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (27/10, 20:15), ενώ εκτός παραμένει ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε από την Κωνσταντινούπολη με τη νίκη στο «σακούλι» του απέναντι στη Φενέρμπαχτσε και ετοιμάζεται για το ντέρμπι της Stoiximan GBL απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (27/10, 20:15).

Οι «Πράσινοι» πραγματοποίησαν προπόνηση-αποθεραπεία στο ΟΑΚΑ, από την οποία προέκυψε ένα ευχάριστο νέο για τον Εργκίν Αταμάν. Ο Ντίνος Μήτογλου προπονήθηκε κανονικά, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Τούρκου προπονητή για το δεύτερο ντέρμπι της σεζόν με τους Πειραιώτες.

Διαβάστε επίσης: Με Γιαζιτσί και… εκπλήξεις η αποστολή του Ολυμπιακού για την Τρίπολη

Αντίθετα εκτός παρέμεινε ο Ιωάννης Παπαπέτρου που παραμένει κλινήρης. Θυμίζουμε ότι και οι δύο Έλληνες παίκτες δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι του «τριφυλλιού» στην Τουρκία καθώς ταλαιπωρήθηκαν από γαστρεντερίτιδα.

Θυμίζουμε ότι ο Τσεντί Οσμάν πήρε την θέση του Μάριους Γκριγκόνις στη λίστα των ξένων, την παραμονή του παιχνιδιού των «αιωνίων» αντιπάλων στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ