Σάκοτα: «Να είμαστε πιο έξυπνοι στην άμυνα κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Σάκοτα: «Να είμαστε πιο έξυπνοι στην άμυνα κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Έμφαση στην άμυνα έδωσε ο Ντραγκαν Σάκοτα στις δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία.

Η ΑΕΚ φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία για την τέταρτη αγωνιστική της Basket League και ο Ντράγκαν Σάκοτα τόνισε στις δηλώσεις του πως περιμένει από την ομάδα του να είναι πιο έξυπνη στην άμυνα.

Μετά τις δύο εύκολες νίκες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, η Ένωση έχασε με κάτω τα χέρια από τον Παναθηναϊκό και τώρα καλείται να βγάλει αντίδραση κόντρα σε μία ομάδα που πέρσι την νίκησε τέσσερις φορές.

Διαβάστε επίσης: Το «τρελό» μπάσκετ της Μπάγερν: Οι 100+ πόντοι, οι «killers» της περιφέρειας και όσα πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός (vids)

Όσα είπε ο Σάκοτα:

«Έχουμε μπροστά μας έναν πολύ δύσκολο αγώνα. Ο αντίπαλός μας έχει παίξει περισσότερα ματς από εμάς στην Ευρώπη και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Στο Πρωτάθλημα νίκησε εκτός έδρας το Περιστέρι, και έπαιξε πολύ δυνατά εναντίον του Παναθηναϊκού εντός έδρας. Πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι στην άμυνα κι όπως είπαμε και στις προπονήσεις να μην επιτρέπουμε στον αντίπαλο το εύκολο καλάθι. Είναι σημαντικό ματς. Πιστεύω, όμως, ότι βρισκόμαστε στην αρχή, δεν κρίνει την πορεία κανενός αυτό το ματς, αλλά οπωσδήποτε μία νίκη θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ