Στην Ελλάδα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αντετοκούνμπο

Ο Άλεξ Αντετοκούνμπο έρχεται στον ΠΑΟΚ, προκειμένου να ενισχύσει το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Άλεξ Αντετοκούνμπο ξεκίνησε τη σεζόν 2024-25 στην Ποντγκόριτσα στην ABA League 2, από την οποία αναμένεται να αποχωρήσει προκειμένου να παίξει για λογαριασμό του ΠΑΟΚ στην GBL και στο Fiba Europe Cup.

Ο Άλεξ Αντετοκούνμπο συμφώνησε σε όλα προφορικά με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία προσθέτει στο δυναμικό της έναν φόργουορντ, προκειμένου να έχει περισσότερο βάθος στον πάγκο, αλλά και για την ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου.

Διαβάστε επίσης: Βαρύς ο πέλεκυς για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Λουτσέσκου, Λαμέλα και «φροντιστές»

Η απόκτηση του Αντετοκούνμπο αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα τις αμέσως επόμενες ώρες, ώστε ο παίκτης να μπει άμεσα στο ομαδικό πρόγραμμα και να παίξει στο εντός έδρας ντέρμπι των δικεφάλων το Σάββατο (26/10) με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Υπενθυμίζεται ότι ο 23χρονος φόργουορντ άρχισε την περυσινή σεζόν στην θυγατρική ομάδα των Μιλγουόκι Μπακς στην G League, τους Γουισκόνσιν Χερντ, από τους οποίους «κόπηκε» τον Φεβρουάριο, και μετακόμισε στη συνέχεια στη Λιθουανία για λογαριασμό της Μαζεϊκιάι.

Στο παρελθόν ο νεαρός άσος έχει αγωνιστεί στην Ισπανία με τη Μούρθια και στην G League με τη θυγατρική των Τορόντο Ράπτορς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από