Μπράουν: «Ακόμα προσαρμόζομαι στην ομάδα»

Μπράουν: «Ακόμα προσαρμόζομαι στην ομάδα»

Οι δηλώσεις του Λορέντζο Μπράουν μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ

Ο Λορέντζο Μπράουν, μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ με 94-74, μίλησε για τη χαλάρωση στο δεύτερο ημίχρονο, το δύσκολο πρόγραμμα και για την προσαρμογή του στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΤ:

Για το ματς: «Ένιωθα καλά. Προσπάθησα να παίξω όσο καλύτερα μπορώ, να δώσω το 100% και να πάρουμε τη νίκη. Χαλαρώσαμε προς το τέλος. Δεν πιέζαμε στην άμυνα. Νιώθαμε πιο άνετα από ότι έπρεπε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το ματς και όχι μόνο στην αρχή».

Διαβάστε επίσης: Από τον Ολυμπιακό στο 5Χ5: Το τρελό σερί της Λιόν (vids)

Για το αν παίρνουν μαθήματα από αυτά τα ματς: «Είναι μαθήματα αυτά. Είναι νωρίς ακόμα, αλλά είμαστε ομάδα πρωταθλητισμού, πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας άμεσα και όχι αργότερα».

Για τα παιχνίδια με τη Φενερμπαχτσέ και τον Ολυμπιακό: «Το βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Πρώτα συγκεντρωνόμαστε στη Φενέρ. Τρομερή ομάδα, με καλούς παίκτες. Προετοιμαζόμαστε για αυτό και μετά βλέπουμε τα υπόλοιπα».

Για την παρουσία του στην ομάδα: «Νιώθω υπέροχα. Ακόμα προσαρμόζομαι αλλά είναι μία καθημερινή διαδικασία. Δουλεύω κάθε μέρα όσο πιο σκληρά μπορώ, θέλω να προσαρμοστώ όσο καλύτερα μπορώ και να φαίνομαι στην ομάδα. Είναι νέο περιβάλλον και το βλέπω μέρα με μέρα και να δίνω το 100%».

Για το αν είναι χαρούμενος που είναι εδώ: «Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Είναι υπέροχο μέρος, μαθαίνω την πόλη. Είναι νωρίς ακόμα στη σεζόν».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ