130 μέρες μετά: Τι έκανε ο Μιλουτίνοφ στην επανεμφάνισή του με τον Ολυμπιακό (vid)

130 μέρες μετά: Τι έκανε ο Μιλουτίνοφ στην επανεμφάνισή του με τον Ολυμπιακό (vid)

O Νίκολα Μιλουτίνοφ αγωνίστηκε ξανά με τα ερυθρόλευκα μετά από 130 ημέρες και το Game 5 των τελικών με τον Παναθηναϊκό – Τι έκανε στο παιχνίδι με την Καρδίτσα.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε στην Καρδίτσα της τοπικής ομάδας με 77-61 για την 3η αγωνιστική της Greek Basketball League και πέτυχε την τρίτη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια. Μια σημαντική αναμέτρηση για την πειραϊκή ομάδα, καθώς έκανε την επανεμφάνισή του με τα ερυθρόλευκα ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος είχε να αγωνιστεί από το Game 5 των περσινών τελικών της Basket League, όπου ο Ολυμπιακός είχε αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (14/6).

Ο Σέρβος σέντερ, ο οποίος πριν από λίγες ώρες πήρε τη θέση του Φίλιπ Πετρούσεφ στη λίστα των ξένων του Ολυμπιακού για το ελληνικό πρωτάθλημα, είχε υποστεί διάστρεμμα στις αρχές Σεπτεμβρίου όταν είχε τραυματιστεί σε μια προπόνηση του Ολυμπιακού και ήταν στα… πιτς μέχρι το σημερινό παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης: Από τον Ολυμπιακό στο 5Χ5: Το τρελό σερί της Λιόν (vids)

Ο έμπειρος άσος έχασε τα πρώτα παιχνίδια της ομάδας του μεγάλου λιμανιού σε Super Cup, Greek Basketball League και Euroleague, αλλά πλέον έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και είναι έτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του. Στο σημερινό παιχνίδι, το πρώτο του επίσημο ματς για τη σεζόν 2024/2025, έμεινε στο παρκέ για 14:06 λεπτά, έχοντας 12 πόντους, με 6/7 δίποντα, ενώ παράλληλα κατέβασε 5 ριμπάουντ, είχε 2 ασίστ και 1 τάπα. Στατιστικά που του έδωσαν 19 βαθμούς στο ranking.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ήταν ο δεύτερος σκόρερ του Ολυμπιακού μετά τον Σάσα Βεζένκοφ (20 πόντους) και δεύτερος στο ranking μετά τον Βούλγαρο σούπερ σταρ (25). Μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση από τον Σέρβο σέντερ, με τον Γιώργο Μπαρτζωκα να τον αφήνει στο παρκέ για αρκετή ώρα, προκειμένου να βρει ρυθμό ενόψει των δύσκολων αναμετρήσεων που ακολουθούν σε Euroleague και Ελλάδα, όπου οι Ερυθρόλευκοι το επόμενο διάστημα θα αντιμετωπίσουν στη Γερμανία την Μπάγερν Μονάχου και τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.

Η επιστροφή του 29χρονου σέντερ στη δράση δυναμώνει πολύ τον Ολυμπιακό στη θέση του σέντερ, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, μετά τα όσα είδε από τον Νίκολα Μιλουτίνοφ στο σημερινό παιχνίδι με την Καρδίτσα. Ο έμπειρος άσος έπαιξε λες και είχε αγωνιστικό ρυθμό, παρότι έλειπε από τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Οι Ερυθρόλευκοι πληγώθηκαν πολύ στο κομμάτι των ριμπάουντ στα προηγούμενα παιχνίδια, ένας τομέας όπου ο Μιλουτίνοφ θα βοηθήσει πάρα πολύ τους Πειραιώτες. Στα πρώτα 4 παιχνίδια της Euroleague οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού πήραν κατά μέσο όρο περίπου 15 επιθετικά ριμπάουντ (14 η Φενέρ, 18 η Ζαλγκίρις, 14 η Αρμάνι και 13 η Εφές).

Το δύσκολο πρόγραμμα του Ολυμπιακού:

25/10 Μπάγερν Μονάχου-Ολυμπιακός EUROLEAGUE
27/10 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός Stoiximan GBL
29/10 Ολυμπιακός-Ρεάλ Μαδρίτης EUROLEAGUE
31/10 Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα EUROLEAGUE
2/11 ΑΕΚ-Ολυμπιακός Stoiximan GBL
8/11 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός EUROLEAGUE

 

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ