Λυκογιάννης: «Αμυντικά ήμασταν εξαιρετικοί – Βήμα βήμα με υπομονή θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε»

Λυκογιάννης: «Αμυντικά ήμασταν εξαιρετικοί – Βήμα βήμα με υπομονή θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε»

Ο Άρης Λυκογιάννης μίλησε μετά τη νίκη του Πανιωνίου επί του ΠΑΟΚ (73-62) και στάθηκε στο στοιχείο που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, μεταξύ άλλων.

Ο Πανιώνιος πέτυχε τη δεύτερη νίκη του στη Stoiximan GBL, επικρατώντας του ΠΑΟΚ με 73-62 για την 3η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος, με τον Άρη Λυκογιάννη να μιλά με τη λήξη του ματς που βρήκε νικήτρια την ομάδα του.

Ο Έλληνας τεχνικός, στάθηκε στο στοιχείο που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, ενώ σχολίασε και το αν ο Πανιώνιος θα γίνεται καλύτερος στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε ο κόουτς Λυκογιάννης

Στο ποιο ήταν το στοιχείο που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του: «Σαφέστατα ήταν η άμυνά μας. Παρά το γεγονός πως στο 2ο ημίχρονο δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες για ξεκάθαρο σουτ, φαινόταν πως είχαμε πίεση για να ευστοχήσουμε. Αμυντικά ήμασταν εξαιρετικοί γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ καλά δουλεμένη ομάδα, η οποία είναι σε φόρμα γιατί έχει παίξει περισσότερα επίσημα παιχνίδια. Έπαιζε χωρίς άγχος, οπότε η πίεση ήταν στη μεριά μας. Κρατάμε τη νίκη και προχωράμε».

Για τον κόσμο: «Δε χρειάζεται να το πω πως μας έσπρωξαν στη νίκη με πολύ δύναμη, παλμό. Ήταν συνέχεια δίπλα στην ομάδα, τους ευχαριστούμε. Μακάρι να είναι συνέχεια το γήπεδο με αυτή την ατμόσφαιρα».

Για το αν θα γίνεται συνέχεια καλύτερη η ομάδα: «Βήμα βήμα, είμαστε νέα ομάδα. Η ιστορία του κλαμπ είναι μεγάλη, είμαστε καινούργιοι εδώ, στην Α1. Βήμα βήμα με υπομονή θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ