Πανιώνιος – ΠΑΟΚ 73-62: «Πάτησαν» τον Δικέφαλο οι «κυανέρυθροι»

Ο Πανιώνιος πέτυχε τη δεύτερη νίκη του στη Stoiximan GBL, επικρατώντας του ΠΑΟΚ με 73-62 για την 3η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Ο Πανιώνιος έφτασε στη δεύτερη νίκη του στη Stoiximan GBL, καθώς επικράτησε του ΠΑΟΚ με 73-62 στο κλειστό της Γλυφάδας. Κορυφαίος για τους γηπεδούχους ο Μπράουν με 15 πόντους.

Με αυτόν τον τρόπο ο «Ιστορικός» μπόρεσε να παραμείνει αήττητος στην έδρα του και να πάρει τη δεύτερη νίκη του στη διοργάνωση. Να σημειωθεί ότι πριν από την έναρξη της αναμέτεησης αποσύρθηκε η φανέλα του Μάκη Δενδρινού.

Διαβάστε επίσης: Εκπλήξεις από τον Μεντιλίμπαρ στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό (pic)

Νευρικό ξεκίνημα και για τις δύο ομάδες, με τον ΠΑΟΚ να τρέχει στην αρχή ένα σερί 7-0 και τον Πανιώνιο να αδυνατεί να βρει σκορ. Οι παίκτες του Λυκογιάννη μπήκαν σιγά σιγά στο ματς και μείωσαν την απόσταση, με την πρώτη περίοδο να ολοκληρώνεται στο 20-15 υπέρ του «δικεφάλου».

Οι γηπεδούχοι μάλιστα πήραν κεφάλι στο σκορ απαντώντας με δικό τους επιμέρους σκορ 19-11 και έκλεισαν το ημίχρονο στο +3 (34-31). Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ήταν πολύ καλός με τους δύο αντιπάλους να είναι κοντά στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια. Ο Σαλούστρος σκόραρε μερικά δευτερόλεπτα πριν το τέλος της τρίτης περιόδου και έστειλε τον Πανιώνιο στο +4 (54-50), ενώ στο ξεκίνημα του τέταρτου δεκάλεπτου, οι «κυανέρυθροι» έτρεξαν σερί 6-0 και ανέβασαν τη διαφορά στο +10 (60-50).

Ο ΠΑΟΚ μείωσε στους έξι (67-61) με τρίποντο του Χέντερσον, αλλά η ομάδα του Λυκογιάννη είχε πάρει τον έλεγχο του αγώνα και δεν άφησε τη νίκη να της ξεφύγει, παίροντας το ροζ φύλλο αγώνα με 73-62.

Τα δεκάλεπτα: 15-20, 34-31, 54-50, 73-62

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από